A apărut primul teaser pentru noul serial House of Dragon – Cronica de Divertisment

1. Al doilea sezon al serialului SF “Another Life” are astăzi premiera pe Netflix. După ce un obiect zburător neidentificat aterizează pe Pământ și “construiește” un turn cristalin deasupra sa, un om de știință încearcă să comunice cu structura extraterestră, în timp ce soția sa urcă la bordul unei nave spațiale pentru a determina originea artefactului.

2. Toate cele patru sezoane ale serialului “Mr. Robot” pot fi urmărite pe Netflix începând din luna octombrie. Actorul Rami Malek interpretează rolul unui inginer de cybersecurity recrutat de un anarhist poreclit Mr. Robot cu scopul de a șterge toate datoriile cetățenilor către conglomeratorul E Corp prin criptarea datelor financiare.

3. Al treilea sezon al serialului “Batwoman” are premiera pe HBO Go în 14 octombrie. Inspirat puternic din personajul Batman, serialul oferă orașului fictiv Gotham un erou feminin în Batwoman, care asigură protecție pentru locuitori. Totuși, Batwoman are numeroase probleme personale pe care încearcă să le rezolve în paralel cu lupta împotriva răufăcătorilor.

4. Filmele cu supereroi “Deadpool” (2016) și “Deadpool 2” (2018) cu Ryan Reynolds în rolul principal pot fi urmărite de astăzi pe platforma HBO Go. Parte a Universului Marvel, cele două filme oferă perspectiva inedită a unui supererou cu un puternic simț al umorului și ironiei.

5. HBO a publicat primul teaser oficial pentru “House of the Dragon”, noul serial care precede evenimentele din celebra serie “Game of Thrones”. Noul serial este bazat pe romanul “Fire and Blood” (“Sânge și foc”) al scriitorului George RR Martin și se petrece cu 200 de ani înainte de evenimentele din “Game of Thrones”. Serialul va prezenta sfârșitul Casei Targaryen și evenimentele care vor conduce la startul războiului civil Targaryen. Serialul va avea premiera pe HBO Max în cursul anului 2022.

6. Animația “The Addams Family 2” (“Familia Addams 2”) este principala premieră în cinematografele din România la sfârșitul acestei săptămâni. În continuarea producției din urmă cu doi ani, Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să petreacă timp în familie, motiv pentru care decid să plece cu toții într-o vacanță. Aventura americană îi duce însă în tot felul de situații hilare.

7. O altă opțiune este drama “What Do We See When We Look at the Sky?” (“Privește către cer”), în care Lisa și Giorgi se întâlnesc întâmplător în Kutaisi și se îndrăgostesc. Ei își dau întâlnire și a doua zi fără să știe că un blestem misterios se abate asupra lor.

8. Drama ruso-germană-belarusă “Persian Lessons” (“Lecții de persană”) se petrece în Franța anului 1942, când un evreu belgian este arestat de strupele SS și trimis într-un lagăr. Pentru a scăpa cu viață, evreul pretinde că este persan și primește misiunea de a-l învăța Farsi pe ofițerul care administrează bucătăria lagărului.

9. Teatrul Național din București găzduiește duminică, 10 octombrie, piesa de teatru “Noii infractori” de autoarea israeliană Edna Mazia. Piesa este regizată de Ion Caramitru și are o durată de două ore și jumătate. Prețul unui bilet variază între 50 și 100 lei, în timp ce elevii, studenții și pensionarii plătesc 20 lei. (Teatrul Național)

10. Piesa de teatru “Paracliserul” de Marin Sorescu va putea fi urmărită sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 19:30, la Teatrul Odeon din București. Descrisă ca o meditatie-parabola pe tema destinului uman, piesa face parte din trilogia “Setea muntelui de mare”, alături de “Iona” și “Matcă”. (Teatrul Odeon)

Ți-ar mai putea plăcea
Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu va susține duminică un concert la Ateneul Român cu ocazia Zilei Naționale a României – Cronică de Divertisment
Festivalul de jazz EUROPAfest începe vineri la Bucureşti – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău