A apărut primul trailer pentru “No Time to Die”, cel mai nou film din seria James Bond – Cronica de Divertisment

1. A apărut primul trailer pentru “No Time to Die”, cel mai nou film din seria James Bond. Interpretat din nou de Daniel Craig, Bond primește misiunea de a salva un om de știință care a fost răpit, însă pe parcursul investigației descoperă un personaj misterios care a pus mâna pe o nouă tehnologie periculoasă. Rolul “băiatului rău” este interpretat de Rami Malek. Filmul va avea premiera în cinematografele din România în 10 aprilie 2020. (Trailer)

2. La doi ani după “Welcome to the Jungle”, seria “Jumanji” revine pe marile ecrane cu o nouă producție plină de acțiune și comedie care îl are în rolul principal pe Dwayne Johnson. În “Jumanji: The Next Level” (“Jumanji: Nivelul următor”), Johnson are parte de noi provocări în cel mai periculos joc din lume și trebuie să-și demonstreze curajul prin deșert sau munți acoperiți de zăpadă. (Trailer)

3. La polul opus, “Systemsprenger” (“Copilul-problemă”) este drama germană în care Benni este o fetiță de nouă ani care vrea să-și regăsească mama, în timp ce asistenții sociali încearcă să o integreze în societate. Primele raze de speranță apar atunci când psihologul Micha o însoțește pe Benni la școală. (Trailer)

4. Între timp, “Menocchio” este o co-producție italo-română cu un alt subiect sumbru. Acțiunea se petrece la sfârșitul secolului XVI, într-o perioadă întunecată pentru Biserica Romano-Catolică, când un morar este acuzat de erezie pentru curajul de a spune că oamenii simpli sunt la fel ca nobilii și Papa. (Trailer)

Din 20 decembrie in cinematografe. Povestea unei generatii ajunge la final: „Star Wars: The Rise of Skywalker”

5. Pe lângă cele trei premiere, în anumite cinematografe de nișă va rula și documentarul românesc “Timebox”, în care realizatorul de documentare Ioan Matei Agapi discută cu fiica lui despre trecutul său politic și artistic. Documentarul își schimbă brusc direcția în momentul în care Agapi este anunțat de autorități ca va fi evacuat din locuință. Documentarul va rula la Cinema Muzeul Taranului, Cinemateca Union sau Elvire Popesco. (Trailer)

6. Astăzi, pe platforma de streaming HBO GO, are loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului “Tell Me a Story” (“Spune-mi o poveste”). Fiecare episod al serialului este o interpretare sub forma unui thriller psihologic a unui basm popular la nivel mondial. Noul sezon prezintă astfel de interpretări pentru basmele “Frumoasa și bestia”, “Frumoasa din pădurea adormită” și “Cenușăreasa”. (HBO GO)

7. Astăzi apare albumul “În Corzi” al trupei rock Vița de Vie. Toate piesele au fost înregistrate în cadrul reprezentației de la Festivalul Awake din 2018, acolo unde Vița de Vie a fost acompaniată pe scenă de Filarmonica de Stat din Târgu Mureş. Albumul include 13 piese cu o durată totală de 54 de minute și poate fi comandat pe numeroase platforme de streaming, printre care Apple Music, Spotify sau Deezer. (Vița de Vie)

8. Sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca are loc o nouă ediție a celebrului spectacol de patinaj artistic “Kings on Ice”. Vedeta evenimentului va fi încă o dată Evgeni Plushenko, cel mai cunoscut patinator din lume, care va fi acompaniat de alți 20 de patinatori. În cadrul evenimentului, violonistul Edvin Marton va susține la rândul său un spectacol. Biletele costă între 110 și 330 lei, în funcție de locul în sală. (InfoMusic)

9. Duminică, 8 decembrie, de la ora 20:00, pasionații de muzică folk vor avea ocazia să participe la concertul pe care Maria Gheorghiu îl va susține la Casa Caragiale din București. Biletele la concert costă 50 de lei. (IaBilet)

10. Ștefan Bănică Jr. va fi protagonistul unei serii de 4 concerte de Crăciun care vor avea loc de joi, 12 decembrie, până duminică, 15 decembrie. Toate concertele încep la ora 19:30 la Sala Palatului din București. Este al 18-lea an consecutiv în care Bănică organizează concerte cu ocazia Crăciunului, iar până în prezent peste 340.000 de oameni au asistat la reprezentațiile sale. În funcție de poziționarea în sală, biletele la concert costă între 100 lei și 200 lei. (IaBilet, Eventim)

Ți-ar mai putea plăcea
Noul serial “WandaVision” din Universul Cinematografic Marvel (MCU) are premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment
Ultimul sezon al serialului Succession are premiera pe HBO Max în 27 martie – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău