Filmul biografic Lamborghini: The Man Behind the Legend are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este filmul biografic “Lamborghini: The Man Behind the Legend” (“Lamborghini: Omul din spatele legendei”). Filmul prezintă povestea transformării complexe a lui Ferruccio Lamborghini, de la începuturile modeste în construcția de tractoare până la rivalitatea cu Enzo Ferrari care l-a determinat să fondeze constructorul auto Lamborghini.

2. Cealaltă premieră a săptămânii este filmul românesc “Două inimi”, în care o poetă talentată pierde un caiet de poezii înainte de o întâlnire importantă și crede că vinovatul este Zen, un cântăreț arogant. Treptat, cei doi descoperă că au mai multe lucruri în comun decât se așteptau. Rolul poetei este interpretat de Iuliana Beregoi, în timp ce Connect-R este cântărețul arogant.

3. Noul serial documentar “Madoff: The Monster of Wall Street” va avea premiera pe Netflix miercuri, 4 ianuarie 2023. Producția în 4 episoade prezintă modul în care Bernie Madoff a conceput o schemă Ponzi de 64 de miliarde de dolari, cea mai mare din istorie. Documentarul include mărturii ale angajaților, anchetatorilor și victimelor, dar și imagini în premieră cu mărturia făcută de Madoff la tribunal.

4. Filmul “Amsterdam” va avea premiera pe platforma Disney+ miercuri, 4 ianuarie. Producția se bazează pe conspirația politică din 1933 cunoscută sub numele Business Plot și spune povestea unui doctor, a unei asistente medicale și a unui avocat care vor să rezolve misterul uciderii unui fost general de armată american. În rolurile principale joacă Christian Bale, Margot Robbie și John David Washington, însă în film mai apar și alți actori celebri precum Chris Rock, Zoe Saldaña, Mike Myers, Taylor Swift, Rami Malek sau Robert De Niro.

5. Filmul “Wildcat” are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. Un tânăr veteran ajunge în jungla amazoniană și cunoaște o femeie care conduce un centru de reabilitare pentru animale, iar aici se împrietenește iremediabil cu un pui de felină.

6. Comedia horror “The Menu” (“Meniul”) va putea fi urmărită pe platforma HBO Max începând de marți, 3 ianuarie 2023. În film, Tyler și Margot călătoresc spre o insulă îndepărtată pentru a lua masa într-un restaurant exclusivist. Bucătarul șef Slowik își așteaptă clienții cu un meniu generos, dar și cu câteva surprize terifiante. Producția a avut premiera la cinema în luna noiembrie.

7. Filmul “Vendetta”, cu Mike Tyson și Bruce Willis printre protagoniști, are premiera pe platforma HBO Max duminică, 1 ianuarie 2023. Fiica de 16 ani a unui pușcaș marin este ucisă la comandă, iar unul dintre conspiratori scapi de închisoare, ceea ce declanșează un val de violente în semn de răzbunare din partea celorlalți complotiști.

8. Al doilea sezon al serialului “Secrets of Summer” este disponibil de astăzi pe platforma Netflix. Noii proprietari ai hotelului Cielo Grande concediază angajații și vor să taie o pădure pentru a construi un resort pentru turiști străini. Competiția de wakeborading Girls Jam este singura soluție pentru salvarea situației.

9. Postul de televiziune Starz a publicat primul teaser pentru cel de-al șaptelea sezon al popularului serial Outlander. Pentru moment, singurele detalii sunt că producția va avea premiera în vara anului viitor, însă postul TV nu a anunțat data exactă.

10. Netflix a oferit o serie de detalii despre modul în care va încerca să convingă utilizatorii care folosesc contul unei persoane apropiate să plătească pentru a avea în continuare acces la platformă. Pentru început, Netflix va trimite o serie de remindere și notificări și va solicita persoanelor să introducă un cod de verificare primit de titularul contului înainte de a viziona conținut. Cel mai probabil, Netflix va solicita 25% – 30% din valoarea abonamentului pentru ca persoana respectivă să folosească Netflix în continuare, însă pentru moment Netflix nu intenționează să oblige utilizatorul să plătească pentru a avea în continuare acces la platformă. Primele notificări urmează să fie trimise utilizatorilor în prima parte a anului 2023. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul “Balanța”, regizat de Lucian Pintilie, a fost restaurat în format digital 4K – Cronica de Divertisment
Cinemateca oferă o serie de filme clasice pe platforma online în această perioadă – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău