Al doilea sezon al serialului Loki are astăzi premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment

1. Filmul românesc “Libertate” despre Revoluția de la Sibiu din decembrie 1989 are astăzi premiera la cinema. În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliție Viorel e capturat și acuzat că e terorist. Filmul este regizat de Tudor Giurgiu.

2. Filmul horror “The Exorcist: Believer” (“Exorcistul: Cel care crede”) este disponibil de astăzi în cinematografe. Două fete dispar în pădure și se întorc trei zile mai târziu fără să-și amintească ce s-a întâmplat, moment în care se declanșează o serie de evenimente care îl determină pe tatăl uneia dintre fete să caute singura persoană care a mai fost martoră la așa ceva: Chris MacNeil.

3. Pasionații de filme biografice pot urmări la cinema producția “Dumb Money” (“Norocul prostului”), care povestește modul în care oameni de rând au învins investitorii de pe Wall Street și au transformat magazinul de jocuri video GameSpot în cea mai “fierbinte” compania de pe bursă americană.

4. Drama “Reality” are astăzi premieră la cinema. Reality Winner este o traducătoare tânără care duce o viață obișnuită, însă aceasta este suspectată că a tipărit o serie de documente secrete în urma unei percheziții a apartamentului ei.

5. Producția europeană a săptămânii este filmul francez “Mon crime” (“Crima este a mea”), în care acțiunea se petrece în Parisul anilor ‘30, când o actriță tânără este acuzată că a ucis un producător de film celebru. Reușește să scape după ce îi convinge pe judecători că a fost vorba despre legitimă apărare, însă adevărul iese curând la iveală.

6. Al doilea sezon al serialului “Loki” care face parte din partea a cincea a Marvel Cinematic Universe (MCU) are astăzi premiera pe platforma Disney+, iar actorul Tom Hiddleston revine în rolul principal și participă la o căutare prin multivers. La fel ca primul sezon, și acest sezon are 6 episoade.

7. Documentarul “Messi Meets America” va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ miercuri, 11 octombrie. Producția îl are în prim-plan pe fotbalistul Lionel Messi, care s-a transferat în campionatul nord-american la Inter Miami și a devenit una dintre principalele atracții ale competiției.

8. Noul serial “The Winter King” (“Regele iernii) are astăzi premiera pe platforma de streaming HBO Max. Noul serial este bazat pe seria de cărți “Warlord Chronicles” scrisă de Bernard Cornwall și oferă o perspectivă îndrăzneață asupra îndrăgitelor legende cu Arthur. Acțiunea se petrece în secolul al V-lea, într-un război brutal între facțiuni și triburi.

9. Noul serial biografic “The Family Stallone” este disponibil pe platforma de streaming Sky ShowTime și spune povestea actorului Sylvester Stallone. Producția oferă acces în casa actorului cunoscut din filmele de acțiune, care acum trăiește alături de soția sa și cele trei fiice.

10. Filmul horror “Totally Killer” are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. La 35 de ani după uciderea a trei adolescenți, asasinul cunoscut drept Sweet Sixteen Killer revine de Halloween pentru cea de-a patra victimă, în persoana unei adolescente de 17 ani. Aceasta călătorește accidental în 1987, anul crimelor inițiale, și trebuie să lupte atât cu criminalul aflat pe urmele ei, cât și cu societatea diferită a anilor ‘80.

Ți-ar mai putea plăcea
Sezonul trei din „The Deuce” începe luni pe HBO – Cronica de Divertisment
Noul serial “WandaVision” din Universul Cinematografic Marvel (MCU) are premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău