Al doilea sezon al serialului SF Halo are astăzi premiera pe SkyShowTime – Cronica de Divertisment

1. Comedia SF „Poor Things” („Sărmane creaturi”) cu Willem Dafoe și Emma Stone are premiera la cinema. Bella Baxter (Emma Stone) este o tânără readusă la viață de omul de știință Godwin Baxter (Willem Dafoe) și fuge cu un avocat desfrânat într-o călătorie plină de aventuri și descoperiri.

2. Filmul de familie „Autumn and the Black Jaguar” („Ultimul jaguar negru”) este de asemenea în premieră la cinema. O adolescentă de 14 ani din New York revine în satul copilăriei în care s-a împrietenit cu un pui de jaguar și descoperă că pădurea tropicală este amenințată de traficanții de animale. Ea decide să caute jaguarul și să-l salveze de traficanți.

3. Comedia „Complotul blondelor” este filmul românesc al săptămânii. Virgil este un om de afaceri cu nouă copii din trei căsnicii care vrea să le-o prezinte pe noua lor mama, însă aceștia încearcă să-l însoare cu una dintre cele trei bone care au grijă de ei.

4. Producția maghiară „Semmelweis” poate fi urmărită pe marile ecrane și spune povestea medicului Ignác Semmelweis, care în 1847 încearcă să învingă o epidemie misterioasă de la o maternitate din Viena împotriva tuturor teoriilor tradiționale.

5. Serialul documentar „The New Look” va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ miercuri, 14 februarie. Producția dezvăluie modul în care mărci precum Christian Dior, Coco Chanel sau Cristobal Balenciaga au trecut prin ororile celui de-al Doilea Război Mondial și au lansat o nouă modă globală.

6. Al doilea sezon al serialului SF „Halo” are astăzi premiera pe platforma de streaming SkyShowTime. În noul sezon, Master Chief John-117 își conduce echipa de spartani de elită împotriva amenințării extraterestre cunoscută sub numele de Convenant. Primele două episoade sunt disponibile astăzi, iar apoi va apărea câte un episod pe săptămână.

7. Filmul de acțiune „Mission: Impossible – Dead Reckoning, Part One” (“Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală, Partea întâi”), care a avut premiera în cinematografe în vara 2023, poate fi urmărit de astăzi pe SkyShowTime. Tom Cruise revine în rolul lui Ethan Hunt și trebuie să găsească o armă nouă care amenință întreaga omenire. În misiunea sa, Hunt se confruntă cu un inamic misterios și puternic.

8. „The Marvels”, cel mai recent film din Universul Cinematografic Marvel și sequel pentru producția “Captain Marvel” din 2019, este disponibil acum și pe platforma de streaming Disney+. După ce puterile lor se împletesc în urma unui eveniment misterios, Carol Danvers, Kamala Khan și Monica Rambeau sunt obligate să coopereze pentru a salva universul.

9. Platformele de streaming Disney+ și Hulu au anunțat că vor implementa măsuri pentru a limita posibilitatea unui utilizator de a folosi datele de logare ale altui utilizator, la fel cum a procedat în trecut și Netflix. Măsura vizează pentru moment piața americană, însă cel mai probabil va fi extinsă și pentru clienții Disney+ din Europa. (The Verge)

10. Apple TV+ a anunțat o serie de producții care vor avea premiera pe platformă în prima jumătate a anului. Printre acestea se numără documentarul „Messi’s World Cup: The Rise of a Legend” despre cariera fotbalistului Lionel Messi, seria limitată „Constellation” cu Noomi Rapace sau drama „Sugar” cu Colin Farrell. (Variety)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de acțiune Retribution cu Liam Neeson, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
“Star Trek: Picard” are premiera săptămâna viitoare – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău