20 dintre cele 23 de filme din universul Universul Cinematic Marvel pot fi vizionate pe HBO Go – Cronica de Divertisment

1. “Contagion”, filmul din 2011 despre care se spune că are un scenariu foarte apropiat de evenimentele reale petrecute în prezent în privința pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2, este disponibil de ieri pe platforma de streaming HBO Go. Filmul este regizat de Steven Soderbergh și îi are în rolurile principale pe Matt Damon, Kate Winslet și Jude Law. (Trailer)

2. Tot pe HBO Go au apărut încă trei filme din Universul Cinematic Marvel (MCU). De data aceasta este vorba despre “Marvel’s: The Avengers” (2012), “Avengers: Age of Ultron” (2015) și “Avengers: Infinity War” (2018). Astfel, 20 dintre cele 23 de filme din universul MCU pot fi vizionate pe HBO Go. (HBO Go)

3. Pe platforma de streaming Netflix este disponibil al doilea sezon al documentarului “Restaurants on the Edge” (“Restaurante pe muchie de cuțit”). Experții au în continuare misiunea de a salva anumite restaurante de la faliment printr-o serie de măsuri specifice, inclusiv legate de reamenajarea interioară. (Trailer)

4. Au aparut primele imagini din “The Old Guard”, cu Charlize Theron in rolul principal. Netflix a anuntat lansarea peliculei pentru 10 iulie 2020. Recent, pe contul de Twitter dedicat filmului, producatorii au facut public un teaser video in care fanii au descoperit o Charlize Theron diferita, cu o tunsoare scurta si un look de razboinica. Cele cateva imagini oferite au surprins mai multe si din actiunea filmului al carui stil este plasat intre thriller si fantasy. (Urban.ro)

5. Filmul “Lara Croft: Tomb Raider”, produs în 2001, cu Angelina Jolie în rolul principal, poate fi urmărit pe HBO GO începând de luni, 11 mai. Acesta a fost primul film din seria Tomb Raider inspirat din seria de jocuri pentru calculator cu același nume. (Trailer)

6. În 11 mai are loc și premiera documentarului “Trial By Media” (“Procese judecate în mass-media”) pe Netflix, care analizează modul în care mass-media influențează indirect verdictele finale în cazul unor crime reale. (Trailer)

7. Un alt documentar disponibil pe Netflix din 11 mai este “Have a Good Trip: Adventures în Psychedelics” (“Tripat: Aventuri psihedelice”). Documentarul abordează într-un mod amuzant istoria psihedelicelor printr-o serie de reconstituiri și animații bazate pe mărturii reale. (Trailer)

8. Actorul american Tom Cruise va filma o producție în spațiu, la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS). Anunțul a fost făcut de directorul general al NASA, care nu a oferit însă detalii despre când va avea loc inedita experiență. Singurul lucru cert este că filmul nu va face parte din franciza “Mission: Impossible”. (News.ro)

9. Serviciul de streaming Disney+ a ajuns la 54 de milioane de abonați în numai 6 luni de la lansare. Inițial, compania își stabilise ca obiectiv să ajungă la minim 60 de milioane de abonați în 2024, însă pandemia de coronavirus a ajutat Disney să-și sporească numărul de clienți într-un ritm mult mai alert. Serviciul se va lansa în curând și în România. (Android Central)

10. Cântăreața Inna a lansat videoclipul piesei “Sober (Home Edition)”, care a fost filmat integral în propria casă. Clipul face parte din proiectul Home Edition dezvoltat de Global Records cu scopul de a prezenta artiștii într-un cadru intim, în propriile lor case. Clipul a depășit 100.000 de vizualizări în primele 6 ore de la lansare. (Inna)

Ți-ar mai putea plăcea
Festivalul Untold Dubai a fost programat pentru perioada 15-18 februarie 2024 – Cronica de Divertisment
6 premiere la cinema în acest weekend – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău