Al patrulea sezon „True Detective”, pe HBO Max din 14 ianuarie – Cronica de Divertisment

1. Comedia „Open Season” („Vânătoarea de vecini”) are astăzi premiera la cinema. Un cuplu de parizieni cu doi copii se mută într-o localitate rurală pentru a trăi mai aproape de natură, însă descoperă că vecinii sunt pasionați de vânătoare, iar terenul de vânătoare trece prin curtea lor.

2. Cei mici pot urmări la cinema animația „Just Super” („Chiar super”), în care o fată de 11 ani este nevoită să-și înlocuiască tatăl în rolul de supererou al orașului, iar pentru asta apelează la sprijinul bunicii sale.

3. Coproducția europeană „About Dry Grasses” („Prin ierburi uscate”) de la cinema spune povestea unui profesor care speră să obțină un post la Istanbul. Confruntat cu o depresie, acesta va fi ajutat să treacă de aceste probleme de colegul său.

4. Documentarul „Four Daughters” („Patru fiice”) are de asemenea premiera la cinema. O mamă își pierde două dintre cele patru fiice după ce acestea se alătură organizației teroriste ISIS, iar regizoarea Kaouther Ben Hania invită actrițe profesioniste să intre în rolul acestora pentru ca mama lor să nu se mai considere vinovată de situație.

5. Al patrulea sezon al serialului „True Detective” va avea premiera pe platforma de streaming HBO Max duminică, 14 ianuarie. Noul sezon se petrece în orașul ficțional Ennis din Alaska, iar Jodie Foster și Kali Reis interpretează rolurile unor detectivi care trebuie să elucideze dispariția a opt bărbați de la o stație de cercetare. Noul sezon are subtitlul „Night Country”.

6. Filmul western “Killers of the Flower Moon” (“Crimele din Osage County: Bani însângerați”) cu Leonardo di Caprio și Robert de Niro este disponibil de astăzi pe platforma de streaming Apple TV+, la circa trei luni de la lansarea în cinematografe. Acțiunea se petrece la începutul secolului XX, când nativii americani Osage se îmbogățesc datorită petrolului, pentru ca apoi să devină ținta unor interlopi. Filmul este regizat de Martin Scorsese și este narat prin intermediul unei povești de dragoste între interlopul Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) și nativa americană Mollie Kyle (Lily Gladstone).

7. Filmul de acțiune „Role Play” are astăzi premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Emma este o femeie căsătorită cu doi copii care în timpul liber este și asasin plătit, iar soțul ei află secretul doar atunci când cei doi decid să condimenteze viața de cuplu printr-un joc de roluri.

8. Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la premiera popularului serial „Sopranos”, HBO Max a publicat în această săptămână cinci ore de conținut video care a fost eliminat în timpul producției inițiale a serialului, dar și conținut din spatele camerelor video. (HBO Max)

9. Documentarul „The Matrix: Generation” este disponibil din aceasta săptămână pe platforma de streaming HBO Max. Producția oferă o perspectivă a modului în care seria de filme „Matrix” începută în anul 1999 a adus schimbări majore în producția filmelor de acțiune.

10. Netflix a publicat primul trailer pentru noua mini-serie „3 Body Problem” care va avea premiera pe platformă în 21 martie. Seria este produsă de David Benioff, D.B. Weiss și Alexander Woo și are la bază romanul SF „The Three-Body Problem” al scriitorului chinez Liu Cixin, în care Pământul se confruntă cu o civilizație extraterestră.

Ți-ar mai putea plăcea
Trei festivaluri de muzică electronică, rock și hip-hop au loc pe litoral în acest weekend – Cronica de Divertisment
8 filme au premiera la cinema în acest weekend, inclusiv 3 de Oscar – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău