Al șaselea sezon al serialului The Crown, pe Netflix din 16 noiembrie – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este “The Marvels”, un film din seria Marvel Cinematic Universe (MCU) și sequel pentru producția “Captain Marvel” din 2019. După ce puterile lor se împletesc în urma unui eveniment misterios, Carol Danvers, Kamala Khan și Monica Rambeau sunt obligate să coopereze pentru a salva universul.

2. Un alt film în premieră la cinema este “Space Pups” (“Extratereștri cu codițe”). Doi copii și părinții lor ajută un trio de extratereștri transformați în câini drăgălași și prietenoși să scape de vânător local de OZN-uri. În acest timp, patrupezii spațiali trebuie să-și repare nava spațială.

3. Premiera românească a săptămânii este “MMXX”, o producție regizată de Cristi Puiu. Filmul prezintă patru scurte momente în timp care surprind rătăcirile unor suflete blocate la răscrucea istoriei.

4. Premiera europeană a săptămânii este producția franțuzească “Jeanne du Barry”, care descrie povestea ultimei amante a regelui Franței, Jeanne du Barry, a cărei poveste de dragoste cu Ludovic al XV-lea a scandalizat curtea, întrucât aceasta provenea dintr-o familie săracă.

5. Al șaselea sezon al serialului “The Crown” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 16 noiembrie. Ultimul sezon explorează relația dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed înainte de tragicul accident din 1997. Primele patru episoade sunt disponibile acum, în timp ce ultimele șase vor putea fi urmărite din 14 decembrie.

6. Al patrulea sezon al serialului “For All Mankind” are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Serialul oferă o perspectivă diferită a cursei spațiale dintre Statele Unite și Uniunea Sovietică, ar noul sezon se petrece în anii 2000.

7. Mini-seria “Brawn: The Impossible Formula 1 Story” va avea premiera pe platforma Disney+ miercuri, 15 noiembrie. Actorul Keanu Reeves prezintă modul în care Brawn GP a cucerit titlurile mondiale în Formula 1 în primul și, în același timp, ultimul sezon în Formula 1. Producția include interviuri cu Ross Brawn, Jenson Button și Rubens Barrichello.

8. Serialul documentar “How to Become a Mob Boss” va avea premiera pe Netflix marți, 14 noiembrie. Acesta este un ghid satiric care explorează câțiva dintre cei mai cunoscuți șefi mafioți din lume, printre care se numără Al Capone și Pablo Escobar.

9. Noul reality-show “007: Road To A Million” realizat de mai mulți producători din spatele seriei de filme cu James Bond are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. Nouă perechi de oameni obișnuiți au parte de aventuri prin intermediul unor provocări inspirate din filmele cu James Bond în cursa pentru premiul de un milion de lire sterline.

10. Disney+ a publicat primul trailer pentru noul serial “Shogun”. Plasat în Japonia anului 1600, în zorii unui război civil, serialul este inspirat din celebrul roman omonim scris de James Clavell și va avea premiera pe platformă în februarie 2024.

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi are loc Noaptea Albă a Galeriilor și premiera filmului “El Camino: A Breaking Bad Movie” pe Netflix – Cronica de Divertisment
Biletele pentru concertul Depeche Mode din 2023 se pun astăzi în vânzare – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău