Apple TV+ va produce un documentar despre Louis Armstrong – Cronica de Divertisment

1. Filmul SF “Stoweaway” are premiera pe Netflix joi, 22 aprilie. În timpul unei misiuni către planeta Marte, un pasager clandestin al navetei spațiale produce în mod accidental daune majore la sistemele de susținere a vieții. Echipajul se confruntă astfel cu o decizie aparent imposibilă în contextul în care lipsa de acțiune poate fi fatală. Filmul este regizat de Joe Penna. (Trailer)

2. Noul serial “Mare of Easttown” cu Kate Winslet în rolul principal are premiera pe HBO Go luni, 19 aprilie. Winslet interpretează rolul unui detectiv dintr-un mic oraș din Pennsylvania, acolo unde investighează o crimă. Serialul explorează partea necurată a unei mici comunități și modul în care tragediile din trecut ne pot defini prezentul. (Trailer)

3. Noul documentar “Life in Colour” prezentat de David Attenborough va fi disponibil pe Netflix de joi, 22 aprilie. Producția folosește tehnologie de ultimă generație pentru a explora natura dintr-o nouă perspectivă: modul în care animalele folosesc culorile pentru a supraviețui în sălbăticie. (Trailer)

4. Noul serial de dramă și comedie “Big Shot” are astăzi premiera pe Disney+. Un antrenor temperamental de baschet își pierde locul de muncă și este nevoit să preia un post de antrenor la un liceu privat de elită unde învață numai fete. Misiunea de a câștiga trofee cu noua echipă se anunță dificilă. (Trailer)

5. Documentarul “WeWork” a avut recent premiera pe platforma de streaming Hulu. Documentarul explorează modul în care compania WeWork, care oferă spații de închiriat pentru freelanceri, a ajuns la o evaluare de 47 de miliarde de dolari pentru ca într-un interval de numai 6 săptămâni să rateze debutul pe bursă și să înregistreze numeroase probleme financiare. (Trailer)

6. Noul serial norvegian de dramă și comedie “Welcome to Utmark” va avea premiera pe HBO Go duminică, 18 aprilie. O profesoară se mută împreună cu copilul său în localitatea Utmark în speranța unui nou start în viață, însă în curând descoperă că toți locuitorii sunt ciudați, de la șeriful corupt până la pastorul alcoolic și contrabandistul iubitor de natură. (Trailer)

7. A apărut un nou trailer pentru filmul de acțiune “Fast and Furios 9”, care va fi promovat sub numele “F9”. În noul film, Cypher (interpretată de Charlize Theron), îi cere ajutorul lui Jakob Toretto (John Cena) pentru a se răzbuna pe Dominic Toretto (Vin Diesel) și echipa lui. Din distribuție face parte și Michelle Rodriguez. (Trailer)

8. Teatrul de Stat Constanța organizează în această perioadă “Maratonul dramaturgiei israeliene pe scene românești”, în cadrul căruia transmite online pe pagina de Facebook o serie de spectacole produse de teatre din România, după texte semnate de dramaturgi israelieni. Pe listă se află piesele de teatru “Șofer/pictor” (astăzi, ora 18:00), “Jocuri în curtea din spate” (sâmbătă la ora 18:00) sau “Meșteșugul Vieții” (sâmbătă la ora 20:00). (Radio România Cultural)

9. Netflix a obținut drepturile de streaming pentru producțiile realizate de Sony Pictures după ce acestea nu vor mai rula în cinematografe. Acordul va intra în vigoare în 2022, iar printre filmele care vor fi disponibile pe platformă se numără cele din seriile Venom și Spider-Man. În plus, Sony va produce o serie de filme exclusiv pentru Netflix. (Cinemagia)

10. Apple TV+ va produce un documentar despre Louis Armstrong, muzicianul care este considerat părintele fondator al jazzului. Documentarul va prezenta viața și mostenierea lui Armstrong și va avea numele “Black & Blues: The Colorful Ballad of Louis Armstrong”. Pentru moment, Apple nu a anunțat când va fi disponibil noul documentar pe platforma sa de streaming. (Urban)

Ți-ar mai putea plăcea
Happy Cinema este în prezent singurul cinema din București care s-a redeschis – Cronica de Divertisment
Filmul Nightmare Alley cu patru nominalizări la Oscar are premiera la cinema – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău