„Aquaman and the Lost Kingdom” e disponibil pe platforma de streaming HBO Max începând de marți, 27 februarie – Cronica de Divertisment

1. Filmul horror „Baghead” („Baghead: Mesagerul morții”) are astăzi premiera la cinema. O tânără moștenește un pub dărăpănat după decesul tatălui ei și descoperă un secret sinistru în subsolul acestuia: o creatură care își schimbă forma și care te poate ajuta să comunici cu cineva drag trecut în neființă. Dar prețul pe care Baghead îl cere te va face să regreți.

2. Animația japoneză „Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – To the Hashira Training” („Demon Slayer: Răgetul victoriei”) are de asemenea premiera la cinema. Producția spune povestea lui Tanjiro, care se supune unui antrenament riguros cu Himejima în încercarea sa de a deveni el însuși un Hashira.

3. Animația „Butterfly Tale” („Povestea magică a fluturilor”) este de asemenea pe marile ecrane. O pereche de fluturi rivali formează o prietenie puțin probabilă, în care tânărul fluture pe nume Patrick pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă.

4. Coproducția europeană „The Peasants” („În numele pământului”) se petrece la sfârșitul secolului al XIX-lea într-un sat dezbinat de bârfe, în care o tânără de 19 ani intră în centrul atenției în momentul în care familia o obligă să se căsătorească cu un moșier văduv, influent și bogat.

5. Producția franceză „The Taste of Things” („Dragoste la foc mic”) este o altă premieră la cinema, în care o bucătăreasă se implică într-o relație romantică cu celebrul gurmand Dodin, pentru care a lucrat 20 de ani. Legătura dintre ei dă naștere unor feluri de mâncare, unul mai delicios decât altul, care îi surprind până și pe cei mai iluștri bucătari ai lumii.

6. Al șaselea sezon al documentarului sportiv „Formula 1: Drive to Survive” are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Noul sezon oferă detalii din spatele scenei de pe parcursul sezonului 2023 al Formulei 1 câștigat de Max Verstappen pentru Red Bull.

7. Noul serial documentar „American Conspiracy: The Octopus Murders” poate fi urmărit de astăzi pe Netflix și spune povestea jurnalistului Danny Casolaro, care a fost găsit mort în contextul în care investiga o conspirație despre o organizație secretă care avea legături cu un software de spionaj guvernamental.

8. Filmul cu supereroi „Aquaman and the Lost Kingdom” („Aquaman și regatul pierdut”), care a avut premiera la cinema în decembrie, poate fi urmărit pe platforma de streaming HBO Max începând de marți, 27 februarie. Jason Momoa revine în rolul lui Aquaman, care apelează la fratele său Orm pentru o nouă confruntare cu Black Manta, care deține o putere malefică.

9. Noul serial „Red Queen” va avea premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video joi, 29 februarie. Antonia Scott are un IQ de 142 și este cea mai inteligentă persoană de pe Pamânt, parte a unui proiect experimental al poliției. Când fiul unui magnat este ucis, poliția o reactivează pe Antonia pentru a rezolva cazul. Serialul are la baza prima carte scrisp de Juan Gómez-Jurado în cadrul unei trilogii.

10. Documentarul „EarthSounds” are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Producția prezintă planeta noastră cu ajutorul unor noi tehnologii audio și tehnici de filmare, cu sunete din lumea naturală care nu au mai fost auzite până acum.

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de acțiune Bullet Train cu Brad Pitt, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment
“Star Wars: The Rise of Skywalker” este premiera acestui final de an – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău