Astăzi are loc premiera ultimului sezon al serialului “Lucifer” pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Astăzi are loc premiera ultimului sezon al serialului “Lucifer” pe platforma de streaming Netflix. Pentru început, Netflix va transmite doar primele 8 episoade, în timp ce ultimele 8 episoade ale serialului vor apărea la o dată ce va fi comunicată ulterior. Pentru moment, producătorii s-au limitat să afirme că, în ultimul sezon, “Lucifer revine spectaculos, Chloe reanalizează dragostea, Ella găsește în sfârșit un tip de treabă, iar Amenadiel se adaptează la viața de tată”. (Trailer)

2. “Stuber” (“Detectiv de nevoie”) (2019) este un film de acțiune și comedie care va fi lansat astăzi pe platforma de streaming HBO Go. Stu (Kumail Nanjiani) este un tânăr care devine șofer part-time de Uber pentru a o putea cuceri pe femeia visurilor sale. Ca urmare a caracterului său vulcanic, el va face orice pentru a-și păstra rating-ul de cinci stele din aplicație. (Trailer)

3. Fanii filmelor misterioase vor putea urmări de sâmbătă, 22 august, tot de HBO Go, filmul “Super 8”, la care celebrul J.J. Abrams este scenarist și regizor. Acțiunea se petrecere în 1979, când mai mulți copii vor să facă un film cu zoombies și sunt martorii unui accident de tren. Deși scapă miraculos, copii își dau seama rapid că în oraș încep să se raporteze dispariții ciudate. (Trailer)

4. Tot de sâmbătă, cei mici vor putea urmări pe HBO Go animația “Spies în Disguise” (“Spioni deghizați”), care combină comedia cu spionajul. Spionul Lance Sterling (voce: Will Smith) trebuie să colaboreze cu omul de știință Walter Beckett (voce: Tom Holland) pentru a salva lumea dintr-o primejdie, în ciuda faptului că nu se înțeleg deloc. Mașina utilizată de Sterling în cadrul filmului este Audi RSQ e-tron, o realizare virtuală a constructorului auto german. (Trailer)

5. Filmul “American Psycho” (2000), cu Christian Bale în rolul principal, va putea fi urmărit pe Netflix de miercuri, 26 august. Bale interpretează rolul unui bancher de investiții bogat din New York pe nume Patrick Bateman care are o față ascunsă din cauza unor inclinații psihopatice. Producția are însă și o tentă umoristică. (Trailer)

Bonus: Concertul fără spectatori “Mari compozitori români – Enescu, Silvestri, Lipatti” va avea loc marţi, 25 august, la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român. Lucrările celor trei compozitori vor fi interpretate live de soprana Gabriela Iştoc, pianiştii Iosif Ion Prunner şi Cristian Niculescu, mezzosoprana Andreea Ilie, violonistul Rafael Butaru și violoncelistul Octavian Lup. Concertul va fi transmis pe pagina de Facebook a Institutului Cultural Român şi pe canalele online ale Filarmonicii “George Enescu”. (News)

6. Tot miercuri, pe Netflix va avea premiera și filmul “Mamma Mia: Here We Go Again!” (2018), a cărui acțiune se petrece la 5 ani de la primul “Mamma Mia! (2008). Subiectul principal este modalitatea în care Sophie pregătește redeschiderea hotelului Bella Donna, ocazie cu care află numeroase detalii despre trecutul mamei sale. Din distribuție fac parte Meryl Streep, Pierce Brosnan sau Colin Firth. (Trailer)

7. Evenimentul “Cinema sub clar de lună”, în cadrul căruia filme de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca sunt proiectate București, continuă și în acest weekend cu trei filme franțuzești. Astăzi este proiectat filmul “Hippocrate”, care a primit premiul César 2015 pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Redă Kateb). Mâine are loc proiecția “Double Vies” (“Vieți duble”), care a fost nominalizată la Leul de Aur al Festivalului de Film de la Veneția (2018). În fine, duminică este programat filmul “Patients (”Pacienții), care a strâns peste un milion de spectatori la cinema. Proiecțiile au loc de la ora 21:00 într-un spațiu amenajat pe Calea Victoriei 192A, vis-a-vis de Casa Vernescu. Numărul maxim de spectatori permis este de 150, iar prețul unui bilet este de 20 de lei. (Evenbook)

8. La sfârșitul acestei săptămâni, Teatrul Național din București propune noi piese de teatru găzduite pe Amfiteatrul în aer liber. Astăzi va avea loc piesa “20 de ani în Siberia”, iar duminică spectatorii vor putea urmări “A fost odată în România”. Nu în ultimul rând, miercuri va avea loc piesa “Anonimul venețian”. Toate cele trei piese vor începe la ora 21:00. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar numărul de locuri este limitat la 60 pentru fiecare spectacol. (Teatrul Național)

9. Astăzi începe în orașul Brezoi din județul Vâlcea Festivalul Luna Amara Fest, organizat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la fondarea trupei Luna Amară. Timp de trei zile, 10 trupe vor cânta alături de Luna Amară, iar printre ele se numără byron, Rockabella, Umbra sau The Mono Jacks. Prețul unui bilet de o zi variază între 80 lei și 95 lei, iar un abonament pentru toate cele trei zile costă 212 lei. (IaBilet)

10. Trupa Coma va susține miercuri, 26 august, începând cu ora 18:00, un concert la Expirat Halele Carol din București. Prin acest concert, trupa de rock alternativ va sărbători 20 de ani de existență. Prețul biletelor variază între 60 lei (pachet de 3 sau 4 bilete) și 80 lei (pachet de două sau 4 bilete). (IaBilet)

 

Ți-ar mai putea plăcea
Toate filmele din seria Star Wars vor disponibile pe platforma de streaming HBO Go – Cronica de Divertisment
Apple TV+ va produce un documentar despre Louis Armstrong – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău