Filmul SF The Matrix Resurrections are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul SF “The Matrix Resurrections” (“Matrix Renașterea”) are astăzi premiera la cinema. Continuare a trilogiei din perioada 1999-2003, filmul îi reunește pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo și Trinity. Regia este asigurată de Lana Wachowski.

2. Dacă nu ești fanul producțiilor SF, alternativa este reprezentată de filmul de acțiune “The King’s Man” (“The King’s Man: Începutul”), în care cei mai mari asasini ai lumii pun la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni, iar cineva va trebui să fie mai rapid pentru a-i putea opri. Filmul este un spin-off al celebrei serii de filme Kingsman, care mai include producțiile “The Secret Service” din 2015 și “The Golden Circle” din 2017.

3. Sâmbătă, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cu începere de la ora 20:00, Teatrul Național din București propune piesa de teatru “Totul se transformă”, cu Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu și Mircea Rusu în rolurile principale. Regia este semnată de Vlad Zamfirescu. Prețul unui bilet de acces este de 140 lei. (Teatrul Național)

4. Duminică, 26 decembrie, trupa Vița de Vie va susține două concerte la Expirat Halele Carol din București. Primul concert este acustic și va începe la ora 15:00, în timp ce al doilea concert este electric și va debuta la ora 20:00. Prețul unui bilet pentru oricare dintre cele două concerte este de 90 lei. (Bilete Acustic, bilete Electric)

5. Filmul “Don’t Look Up” (2021) produs de Netflix are astăzi premiera pe platformă și propune o distribuție de excepție. Studenta la astronomie Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) și profesorul ei Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) descoperă că o cometă se va prăbuși pe Pământ peste numai 6 luni. Întrucât nimeni nu pare să-i creadă, cei doi pornesc într-un tur prin țară cu scopul de a informa oamenii despre viitorul cataclism. În film joacă și Meryl Streep, care interpretează rolul președintelui Orlean.

6. Documentarul satiric “Death to 2021” poate fi urmărit pe Netflix începând de luni, 27 decembrie și prezintă o serie de știri importante și interviuri de pe parcursul acestui an. Printre actori se numără și Hugh Grant, Lucy Liu sau Laurence Fishburne.

7. Evenimentul Massif Winter va avea loc în Poiana Brașov în perioada 6-13 martie 2022 și va include concerte de muzică electronică, spectacole live, momente culinare și activități specifice sporturilor de iarnă. Biletele vor fi puse în vânzare în a doua jumătate a lunii ianuarie, însă până atunci vor fi disponibile pachete de vacanță cu acces la eveniment și cazare la unitățile din Poiana Brașov. Massif Winter are aceeași echipă de organizare ca și festivalurile Untold și Neversea. (News.ro)

8. Maluma, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino la nivel global, va susține un nou concert în România în 8 aprilie 2022, la centrul expozițional Romexpo din București. Biletele au fost deja puse în vânzare la prețuri promoționale de 230 lei și 550 lei, în timp ce biletele VIP costă 700 lei. (IaBilet)

9. Netflix a publicat primul trailer pentru filmul “The Witcher: Blood Origin” cu Michelle Yeoh în rolul principal, a cărui acțiune se petrecere înainte de evenimentele din serialul “The Witcher”. Pentru moment, Netflix s-a limitat să afirme că filmul va fi lansat în cursul anului 2022.

10. HBO Max a publicat un trailer cu principalele noutăți pe care le va introduce pe platformă în cursul anului 2022. Pe listă figurează noul serial “House of the Dragon” (un spinoff pentru “Game of Thrones”), dar și al patrulea sezon al serialului “Westworld”. Tot anul viitor vor apărea și filmele “House Party”, “Father of the Bride”, “Kimi”, “The Fallout”, “Scoob: Holiday Haunt” și “Moonshot”. HBO Max se va lansa în România în cursul anului viitor și va înlocui actualul serviciu de streaming HBO Go. (Warner Media)

Ți-ar mai putea plăcea
Al șaptelea sezon al serialului Billions are premiera în 12 august pe HBO Max – Cronica de Divertisment
Din 15 iunie s-ar putea deschide cinematografele din România – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău