Astăzi se lansează, în 100 de țări, serviciul de streaming de filme și seriale Apple TV+. Nu și în România – Cronica de Divertisment

1. Primul weekend al lunii noiembrie propune doar două premiere la cinema. Cel mai mare potențial la box-office îl are „Terminator: Dark Fate” („Terminator: Destin întunecat”), care se petrece la 20 de ani după evenimentele din “Terminator 2: Judgment Day”. Acum în vârstă de 63 de ani, Linda Hamilton revine în rolul lui Sarah Conner, în timp ce Arnold Schwarzenegger interpretează rolul robotului umanoid T-800. Inamicul public numărul 1 este și de data aceasta T-1000, care se întoarce în timp pentru a-și îndeplini misiunea inițială. (Trailer)

2. Singura alternativă este animația mexicană “Salma’s Big Wish” (“Salma și misterul cărții magice”), care spune povestea Salmei, o fată orfană de 16 ani care își caută părinții. După ce găsește o carte specială cu povești despre Santa Clara, localitatea sa natală, Salma pleacă împreună cu doi prieteni într-o aventură pentru a-și cunoaște trecutul. (Trailer)

3. Astăzi se lansează la nivel internațional serviciul de streaming de filme și seriale Apple TV+. Un abonament costă 5 dolari pe lună, însă toți clienții care au achiziționat un produs Apple după data de 10 septembrie vor primi acces gratuit pentru un an. În mod curios, deși la lansare este disponibil în 100 de țări din întreaga lume, Apple TV+ nu poate fi accesat pentru moment din România. (Malaezu)

4. Luni, 4 noiembrie, pe platforma de streaming HBO GO va avea loc premiera noului serial “His Dark Materials” (“Materiile Întunecate”). Miniseria de 8 episoade se bazează pe un roman fantasy cu același nume scris de Philip Pullman, iar producătorii au anunțat deja că vor filma și un al doilea sezon. Acțiunea se petrece într-un univers alternativ în care toți oamenii au câte un animal de companie care reflectă sufletul proprietarului. (Trailer)

5. Marți, 5 noiembrie, de la ora 19:00, la Cinema Pro din București va avea loc un concert al trupei rock Holograf cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea albumului “Holografica”. Albumul Holograf cu cel mai mare succes la public include piese precum “Sunt un balcanic”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Inima mea nu e întreagă dacă nu ești tu” sau “Vine o zi”, care vor fi interpretate în cadrul concertului. Biletele costă între 159 lei și 231 lei. (IaBilet)

6. Miercuri, 6 noiembrie, cu începere de la ora 20:00, Happy Cinema București proiectează documentarul “Slayer: The Repentless Killogy”. Filmul prezintă un scurtmetraj despre trupa de thrash metal Slayer, dar și concertul susținut în 5 august 2017 la Los Angeles. (Trailer)

7. Teatrul Odeon din București propune sâmbătă, 2 noiembrie, celebra piesă de teatru Hamlet de William Shakespeare, în regia lui Dragoș Galgoțiu. Spectacolul începe la ora 19:00, iar biletele au prețuri de 20 lei și 40 lei. (Teatrul Odeon)

8. Delia va susține duminică, 3 noiembrie, de la ora 19:00, un nou concert din seria “Acadelia”. De data aceasta, artista va concerta la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca, iar biletele de acces costă între 88 lei și 209 lei. (IaBilet)

9. HBO România a anunțat că, începând din 21 noiembrie, abonamentul lunar la serviciul de streaming HBO GO va costa 3.99 euro, în creștere de la tariful actual de 2.99 euro. Operatorul justifică această decizie prin faptul că “producția de seriale și filme originale HBO […] a crescut odată cu cererea. Noul preț reflectă […] dorința noastră de a aduce abonaților din ce în ce mai multe seriale, documentare și filme noi, cum ar fi „Watchmen”, „His Dark Materials/Materiile întunecate”, sezonul 3 din „Umbre” și „Wataha/Haita”.

10. Celebrul solist Toto Cutugno sărbătorește 50 de ani de activitate inclusiv prin intermediul unui concert care a fost programat pentru 29 mai 2020 la Sala Palatului din București. Până în 4 noiembrie, biletele pot fi achiziționate cu o reducere de 20% la prețuri cuprinse între 72 lei și 280 lei. (InfoMusic)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi se pun în vânzare biletele la al doilea concert Coldplay de la București – Cronica de Divertisment
Filmul SF Transformers: Rise of the Beasts are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău