Astăzi se pun în vânzare biletele la al doilea concert Coldplay de la București – Cronica de Divertisment

1. Astăzi la ora 9:00 se pun în vânzare biletele pentru concertul Coldplay care va avea loc pe Arena Națională din București în 13 iunie 2024, după ce anterior au fost comercializate o serie de bilete într-o campanie de pre-sale. Acesta va fi al doilea concert Coldplay după cel programat în 12 iunie 2024, la care toate biletele au fost deja vândute. (IaBilet)

2. Filmul horror “Haunted Mansion” (“Casa bântuită”) are astăzi premiera în cinematografe. O mamă singură angajează un ghid turistic, un clarvăzător, un preot și un istoric pentru a ajuta la exorcizarea conacului lor nou cumpărat după ce descoperă că acesta este populat de fantome.

3. Cei mici pot vedea la cinema animația “Little Eggs: An African Rescue” (“Puișorii: Aventură în Africa”), în care Toto și prietenii săi trebuie să-și salveze puișorii după ce aceștia sunt răpiți pentru un eveniment gastronomic în Africa.

4. Drama romantică “Falcon Lake” poate fi urmărită la cinema și spune povestea adolescenților Bastien și Chloé, care își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială.

5. Producția franceză “Kompromat” este premiera europeană a săptămânii, în care un diplomat francez care lucrează în Siberia este arestat pentru pornografie infantilă. Filmul este inspirat din fapte reale și prezintă încercările diplomatului de a evada din închisoare după ce țara sa pare că îl abandonează.

6. Documentarul sportiv “Mark Cavendish: Never Enough” va avea premiera miercuri, 2 august, pe platforma de streaming Netflix. Producția spune povestea ciclistului care a câștigat Turul Franței în 2011 și a trecut ulterior prin 5 ani de accidentari și depresie înainte de a reveni în circuit și de a câștiga din nou Turul Franței în 2021.

7. Documentarul “Poisoned: The Dirty Truth About Your Food” va putea fi urmărit pe Netflix de miercuri, 2 august. Producția explică modul în care reglementările insuficiente din domeniu au expus consumatorii timp de câteva decenii la patogeni precum e. Coli sau salmonella.

8. Filmul “Guardians of the Galaxy Vol. 3” (“Gardienii galaxiei: Volumul 3”) din Marvel Cinematic Univers (MCU) va fi disponibil pe platforma Disney+ începând de miercuri, 2 august, la 3 luni de la premiera în cinematografe. Gardienii sunt atacați de un savant nebun cunoscut sub numele de Marele Evoluționar care este hotărât să recupereze ceea ce el consideră că este al lui: Rocket. Din distribuție fac parte Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan sau Pom Klementieff, cu Vin Diesel în rolul lui Groot și Bradly Cooper în rolul lui Rocket.

9. Comedia “The Beanie Bubble” are astăzi premiera pe platforma Apple TV+ și spune povestea păpușilor de pluș Beanie Babies, care au fost populare în Statele Unite în anii ‘90. Filmul se bazează pe cartea “The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute” scrisă de Zac Bissonnette.

10. Filmul românesc “Poarta Albă” din 2014 va avea premiera pe HBO Max duminică, 30 iulie și spune povestea a doi deținuți din lagărul de muncă silnică de la Canalul Dunăre-Marea Neagră. În curând, ei realizează că munca forțată nu are scopul construirii unei căi de transport între Dunăre și Marea Neagră, ci crearea unui loc al suferinței organizate unde cei indezirabili regimului comunist trebuie exterminați.

Ți-ar mai putea plăcea
Al șaselea sezon al serialului “Peaky Blinders” are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment
Serialul istoric italian “Romulus” va avea premiera pe HBO Go sâmbătă, 7 noiembrie – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău