Banca Transilvania, profit în scădere cu 27% – Cronica de business

1. Grupul financiar Banca Transilvania, cel mai mare din România, a încheiat primul semestru cu un profit net în scădere cu aproape 27%, la 690 de milioane de lei, pe fondul impactului pandemiei COVID-19, care a dus la scăderea veniturilor și la creșterea provizioanelor. (Profit.ro)

2. Actrița și cântăreața Jennifer Lopez, împreună cu logodnicul său, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, au licitat pentru preluarea echipei de baseball americane New York Mets. Tranzacția a atras nume importante din business-ul american, ofertele apropiindu-se de valoarea de $2 miliarde. (Financial Times)

3. Asiguratorul Axa ia în considerare vânzarea operațiunilor din Grecia către italienii de la Assicurazioni Generali, la o evaluare de circa €150 milioane. (Bloomberg)

4. MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a înregistrat în primele şase luni ale anului un profit net de 10,93 milioane lei, mai mare cu 4,4% faţă de perioada similară din 2019. (News.ro)

5. Producătorul de medicamente Biofarm, controlat de două SIF-uri, a raportat profit de 30 milioane lei în primul semestru din 2020, adică un plus 6%, şi afaceri de 106 milioane lei. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
10 cărți din literatura contemporană ucraineană – Cronica de carte
Cele mai bune 50 de cărți science-fiction din toate timpurile – Cronica de carte
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău