Valoarea pieței serviciilor poștale, 3 miliarde lei în 2019 – Cronica de Business

1. Valoarea totală a pieței serviciilor poștale a fost de 3,04 miliarde lei în anul 2019, cu 3% mai puțin față de 2018, iar numărul total de reclamații primite de furnizorii de servicii poștale a crescut cu 12% în anul 2019, la 627.000 reclamații. (Profit.ro)

2. Compania de investiții KKR este pe cale să ajungă la o înțelegere pentru preluarea unui portofoliu de circa 100 de depozite în SUA, valoarea tranzacției fiind de peste $800 milioane. (Bloomberg)

3. Grupul din domeniul energiei Eni a cumpărat o participație de 20% în proiectul eolian Dogger Bank, din Marea Britanie, pentru £405 milioane. Dogger Bank va fi cel mai mare proiect eolian offshore din lume. (Financial Times)

4. Grupul american Chevron a redus cu „miliarde de dolari” investiţiile pe termen lung şi bugetul alocat activităţilor de explorare, chiar şi după o restructurare majoră a operaţiunilor sale, pentru a compensa prăbuşirea preţurilor petrolului şi a proteja dividendele. (News.ro)

5. Compania americană de livrări de mâncare DoorDash vizează atragerea a $3,1 miliarde prin intermediul ofertei publice inițiale pe care urmează să o deruleze pe piața din SUA luna viitoare. (Bloomberg)

Ți-ar mai putea plăcea
Oferta publică iniţială a Ant Group, suspendată – Cronica de Business
FedEx, profit dublu pe fondul pandemiei – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău