Biletele pentru concertul Depeche Mode din 2023 se pun astăzi în vânzare – Cronica de Divertisment

1. Celebra trupă Depeche Mode va susține un nou concert în România în 26 iulie 2023 pe Arena Națională din București. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori”. Pentru publicul larg, biletele se vând începând din 7 octombrie de la ora 10:00, iar prețurile încep de la 255 lei. (IaBilet)

2. Trupa rock Vunk a anunțat un concert la Sala Polivalentă din București pentru 13 decembrie, care se va numi “Vernisaj”. Biletele au fost puse deja în vânzare, iar acestea costă între 86 lei și 176 lei în campania de pre-sale. (IaBilet)

3. Festivalul de film Astra Film Festival începe duminică la Sibiu și are loc pe tot parcursul săptămânii următoare. La ediția din acest an vor fi proiectate 11 filme românești, aproape 20 de documentare de scurt-metraj, dar și numeroase filme europene pe diverse teme. În plus, în calendar este inclus și programul pentru copii Astra Film Junior. (Astra Film)

4. Documentarul sportiv “The Redeem Team” are astăzi premiera pe platforma Netflix. Producția prezintă strategia prin care națională de baschet a Statelor Unite a trecut peste eșecul de la Jocurile Olimpice din 2004 și a reușit să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2008.

5. Una dintre premierele săptămânii la cinema este “See How They Run” (“Uite-i cum fug”), o comedie în care un producător de film de la Hollywood vizitează Londra în anii ‘50 pentru a adapta o piesă de teatru. Lucrurile se complică atunci când un membru al echipei sale este ucis.

6. Michael Caine și Ben Foster joacă în producția din Cehia “Medieval” (“Invincibilul”), care spune povestea domnitorului ceh Jan Žižka din perioada 1360-1424, cel care a condus aripa militară a adepților gânditorului religios și reformatorului Bisericii Catolice Jan Hus, așa numiții husiți. Žižka este considerat o figură foarte importantă în istoria cehă și a statului ceh.

7. Fanii filmelor românești pot urmări în acest weekend la cinema doua producții. “Mirciulică” este o comedie care spune povestea unui tânăr de 30 de ani care se angajează la un baron local, dar ajunge să lucreze pentru soția șefului său. Între timp, “Marroco” este o dramă în care liniștea unei familii este spulberată în momentul în care tatăl refuză să creadă că fiica lui a oferit unei fetițe bolnave un lănțișor scump primit cadou de la el.

8. Al doilea sezon al show-ului “The Problem with Jon Stewart” are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. În cadrul producției, Stewart invită diverse personalități pentru o discuție liberă despre diverse subiecte actuale din Statele Unite și din lume.

9. Mila Kunis interpretează rolul principal în noul film “Luckiest Girl Alive”, disponibil de astăzi pe Netflix. Un editor de la o celebra revistă americană pare că are o viață perfectă în New York, însă în realitate femeia se confruntă cu efectele a numeroase traume petrecute în copilărie. Filmul se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Jessica Knoll în 2015.

10. Apple a publicat primul teaser pentru noul film “Emancipation”, în care Will Smith este actor principal și producător. El interpretează rolul unui sclav care evadează din mlaștinile periculoase din Louisiana datorită inteligenței. Filmul are la bază o serie de fotografii ale sclavului “Whipped Peter” apărute în 1863 în care acesta apare cu spatele gol mutilat în urma biciuirilor, ceea ce a declanșat un val de revoltă împotriva sclaviei. Producția va apărea în cinematografe în 2 decembrie, iar o săptămână mai târziu va putea fi urmărită pe platforma Apple TV+ în întreaga lume.

Ți-ar mai putea plăcea
Festivalul de jazz JazzTM are loc în weekend la Timișoara – Cronica de Divertisment
Premiera săptămânii în cinematografele din România este documentarul “colectiv” – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău