Bittnet a atras 9 milioane de lei de la investitori pe BVB – Cronica de Business

1. Bittnet Group, companie românească de IT, a atras peste 9 milioane de lei de la investitori pe Bursa de Valori din București. (Profit.ro)

2. Gigantul Sony va plăti $400 milioane pentru o participație minoritară în platforma chineză de entertainment online Bilibili. Tranzacția este făcută la o evaluare de $8 miliarde. (Variety)

3. Grupul italian Gi Group, printre cei mai mari jucători din sectorul resurselor umane la nivel mondial, se extinde în România prin preluarea operațiunilor locale ale rivalului polonez Work Service. (Profit.ro)

4. Renault ar putea să apeleze la împrumuturi bancare de €4-5 miliarde, pentru a face față situației actuale. (Reuters)

5. Cel mai bogat om din Hong Kong a investit devreme în compania Zoom, iar participația sa de 8,6% valorează acum $3 miliarde, după o creștere de 80% doar de la începutul anului. (Bloomberg)

Bonus:

6. Producătorul de automobile de lux Rolls-Royce nu va plăti dividende acționarilor pentru prima dată de la privatizarea din 1987.  (Evening Standard)

7. Producătorul român de medicamente Biofarm, controlat de SIF Muntenia, vrea să demoleze fosta fabrică Industria Chimico-Farmaceutică nr. 2 din apropierea spitalului pentru copii Grigore Alexandrescu, București, cu scopul valorificării terenului prin vânzare sau dezvoltare imobiliară. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Evergrande, al doilea cel mai mare dezvoltator imobiliar din China, ar putea intra în default săptămâna viitoare – Cronica de Business
Aramco, profit în scadere: $46,9 miliarde – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău