Un Black Friday de $7,4 miliarde în America – Cronica de Business

1. Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu își listează luni pe sistemul alternativ de tranzacțonare al BVB obligațiunile prin care a atras suma de 10 milioane lei printr-un plasament privat, la o dobândă de 7,5%. (Profit.ro)

2. Cumpărăturile online de Black Friday în America sunt așteptate să depășească pragul de $7,4 miliarde în acest an. (CNBC)

3. Producătorul de băuturi ThaiBev plauieste listarea diviziei producătoare de bere în Singapore, vizând o evaluare de până la $10 miliarde. (Bloomberg)

4. Grupul energetic german E.On a anunţat un plan de restructurare a diviziei din Marea Britanie, care include compania Npower, costurile măsurilor fiind evaluate la £500 milioane. (News.ro)

5. Producătorul auto Daimler va „tăia” 10,000 de joburi în următorii trei ani. (Reuters)

Bonus:

6. Compania imobiliara Damac Properties, cu sediul in Dubai, a achizitionat casa de moda italiana Roberto Cavalli. (Bloomberg)

7. Grupul german Deutsche Telekom analizează posibilitatea unei fuziuni cu grupul francez Orange. (Hotnews)

8. Proprietarul Agroland vrea 20 de supermarketuri în patru ani şi pariază €6 milioane pe noile deschideri. Agroland are deja o reţea de 250 de magazine tradiţionale cu suprafeţe cuprinse între 50 şi 150 mp. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Guvernul analizează mai multe măsuri care, dacă vor fi adoptate, ar reprezenta cea mai mare schimbare fiscală din ultimii ani – Cronica de Business
Inflația din Marea Britanie a ajuns la 9% – Cronica de Business
3 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău