Bosch România în creștere, Google cumpără o clădire în New York, iar Generali ar putea prelua operațiunile MetLife – Cronica de Business

1. Google a agreat să plătească $600 milioane pentru o clădire din cartierul Meatpacking District din New York, suma fiind de 100 de ori mai mare decât prețul la care a fost vândută în 1996. (Financial Times)

2.  Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, este pe cale să lanseze o platformă de e-commerce care va concura cu Amazon și Flipkart în piața locală. Platforma, care se va numi Reliance Retail, va permite comercianților fără prezență online și micilor magazine alimentare să își prezinte produsele unui public semnificativ mai mare. (CNBC)

3. Piața produselor alternative cărnii va atinge valoarea de $140 miliarde în următorul deceniu, conform analiștilor Barclays. Cifra reprezintă 10% din valoarea pieței de carne la nivel global. (MarketWatch)

4. Grupul italian de asigurări Generali negociază preluarea activelor MetLife din Europa Centrală, inclusiv România. Valoarea tranzacției ar putea depăși 2 miliarde de euro și ar viza operațiunile MetLife din România, Ungaria Polonia și Cehia. (Profit.ro)

5. Bosch a încheiat anul fiscal 2018 cu un avans al vânzărilor totale nete cu 29% faţă de anul anterior, ajungând la 5,6 miliarde de lei (€1,2 miliarde) în România. (News.ro)

Bonus:

6. Patronul Mobexpert, a achiziţionat un teren de 15.000 mp în zona Circului de Stat din Bucureşti, pentru un proiect imobiliar mixt. (ZF)

7.  Tesla este pe cale să își bată propriul record la livrări de mașini, distribuind în al doilea trimestru al anului fiscal curent mai multe automobile decât în ultimele trei luni ale anului trecut. În T4 2018, compania a trimis 90.700 de autovehicule către clienți. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Bursa de valori de la Amsterdam a devansat-o pe cea de la Londra în iulie şi august – Cronica de Business
OTP Bank România, profit cu 164% mai mare la șase luni – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău