Firmele chineze au atras $9,1 miliarde de pe piața americană în 2020 – Cronica de Business

1. Cele mai mari 700 de companii au generat aproape 45% din cifra de afaceri a tuturor companiilor nefinanciare din România în 2019. (Profit.ro)

2. Piaţa de smartboard-uri din România va înregistra în acest an o creştere de 20% faţă de 2019, de la €1 milion, datorită cererii generate de pandemia de coronavirus. (News.ro)

3. Banca Morgan Stanley a ajuns la o înțelegere pentru achiziția firmei de managementul investițiilor Eaton Vance și va plăti $7 miliarde în cash și acțiuni. (Financial Times)

4. Samsung Electronics a înregistrat un profit în creștere cu 58% în trimestrul încheiat în septembrie versus perioada similară din 2019, până la valoarea de $10,6 miliarde. (CNBC)

5. Firmele chineze au atras $9,1 miliarde de pe piața americană prin intermediul ofertelor publice inițiale în acest an, în ciuda tensiunilor dintre Washington și Beijing. (Bloomberg)

6. Domino’s Pizza, cel mai mare lanț de pizzerii din lume, a înregistrat o cifră de afaceri de $967,7 milioane la nivel global în al treilea trimestru, peste așteptările analiștilor, în creștere cu 17,9% față de perioada similară a anului trecut. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Internetul a contribuit cu $2,1 trilioane la economia SUA în 2018 – Cronica de Business
Total și Delek Group, în cursa pentru pachetul de 50% în Neptun Deep – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău