Box office-ul american va scădea cu 40% în acest an – Cronica de Business

1. Dezvoltatorul imobiliar RRG Capital, controlat indirect de miliardarul rus Vitaliy Machitski, acționarul majoritar al Alro Slatina, a fost autorizat chiar înainte de declanșarea stării de urgență să construiască cel mai mare proiect imobiliar al său din București, un cartier cu 270 de apartamente, însă situația de criză a determinat investitorul să amâne proiectul cel puțin până anul viitor. (Profit.ro)

2. Facebook a cheltuit în 2019 peste $23 milioane pentru securitatea şi călătoriile cu avionul privat ale directorului general Mark Zuckerberg, peste sumele cheltuite de companie în 2018 şi 2017. (News.ro)

3. Box office-ul american este așteptat să scadă cu 40% în acest an, până la valoarea de $6,6 miliarde, ca urmare a crizei. (CNBC)

4. Amazon va mai angaja 75.000 de lucrători, pentru a face față comenzilor din această perioadă. (Financial Times)

5. Companii precum Coty iau în considerare utilizarea de drone pentru realizarea procesului de due dilligence în tranzacții, urmând să verifice fabricile de la înălțime, prin intermediul tehnologiei. (Bloomberg)

Bonus:

6. Ford așteaptă încasări de $34 miliarde în primul trimestru al anului, în scădere cu 15,7% față de perioada similară a anului trecut. (CNBC)

7. Problemele de producție și logistică ale producătorilor, determinate de criza Covid-19, au făcut ca piața de PC-uri să piardă 8% în primul trimestru, la nivel global. (Profit.ro)

8. Gigantul eBay, unul dintre pionierii comerțului online, și-a adus un nou director general, pe care l-a recrutat de la Walmart, cea mai mare companie din lume după cifră de afaceri. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Cel mai mare furnizor al Apple, scădere de 89% a profitului net la trei luni – Cronica de business
ING Bank România, profit în scădere cu 37% – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău