Braiconf Brăila închide majoritatea magazinelor – Cronica de Business

1. Producătorul de cămăși Braiconf Brăila își reconfigurează strategia de retail, în actual context de restricții impuse de autorități pe fondul pandemiei de coronavirus, și închide majoritatea magazinelor, inclusiv cele din mall-uri, orientându-se mai mult în același timp spre nișa premium. (Profit.ro)

2. Adobe va prelua producătorul de software colaborativ Workfront pentru $1,5 miliarde, pentru a-și lărgi portofoliul în acest sector. (Bloomberg)

3. SoftBank a făcut prima mișcare în piața de scooter sharing, investind în compania germană de profil Tier Mobility, într-o rundă în valoare totală de $250 milioane. (Financial Times)

4. Compania aeriană germană Lufthansa oferă bonduri în valoare de €525 milioane, cu scadența în 2025, pentru a atrage fonduri în lupta împotrivă efectelor pandemiei. (Reuters)

5. Maşinile verzi câştigă teren în preferinţele europenilor, după ce mai mult de jumătate (54%) din maşinile hibride şi electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de europeni, arată un raport al PwC, potrivit căruia în Europa au fost vândute 711.000 vehicule electrice şi hibride în trimestrul al treilea, cu 128% mai mult decât în aceeaşi perioadă din 2019. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
2021 a fost cel mai profitabil an pentru corporațiile americane din 1950 până în prezent – Cronica de Business
Euro a ajuns la paritate cu dolarul american – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău