BT a emis 4 milioane de carduri – Cronica de Business

1. IKEA a achiziționat un mall din Vestul Londrei, pe care îl va transforma în magazin al brandului de mobilă. Mișcarea, prima de acest tip, i-a costat pe suedezi £170 milioane. Până acum, compania și-a construit magazinele de la zero. (The Guardian)

2. Taxele impuse de Donald Trump în războiul comercial cu alte state au costat companiile americane $46 miliarde din februarie 2018 până în prezent. (Reuters)

3. Banca Transilvania a atins borna de 4 milioane de carduri emise și are o cotă de piață de peste 22% pe acest segment, în contextul în care volumele de tranzacții de cumpărături cu cardurile au crescut cu peste 50% în 2019 față de 2018. (Profit.ro)

4. Omul de afaceri Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, în parteneriat cu Nicolae Rebedeu și Ion Stan, cunoscuți pentru afacerile derulate alături de proprietarul constructorului Conarg din Pitești, a primit avizul pentru un Plan Urbanistic Zonal ce presupune dezvoltarea unui complex preponderent rezidențial lângă Parcul Circului din București și continuă procesul de autorizare. (Profit.ro)

5. Accenture și-a anunțat intenția de a achiziționa divizia de securitate cibernetică preluată de Broadcom de la Symantec (Symantec Cyber Security) în august 2019. Broadcom a plătit $10,7 miliarde pentru întreaga divizie de securitate cibernetică pentru companii a Symantec, care include, printre altele, segmentul vizat de Accenture. (ZDNet)

Bonus:

6. O oră de întrerupere a internetului ar cauza în României pagube de 7,8 milioane dolari (33,7 milioane lei) iar pentru o zi valoarea urcă la 187,9 milioane dolari (811 milioane lei). (Startup Cafe)

7. Germanii de la Veka, distribuitori de profiluri PVC în România, şi-au bugetat afaceri în creştere cu 5% în 2020. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
WeWork renunță la România – Cronica de Business
Piaţa de media din România, €500 milioane în 2021 – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău