Datoria publică a Marii Britanii a depășit valoarea PIB-ului – Cronica de business

1. BMW va elimina 6.000 de locuri de muncă și 10.000 de lucrători temporari, pentru a reduce costurile în perioada pandemiei de coronavirus. (Profit.ro)

2. Yum China Holding, operatorul de restaurante care are în protofoliu și branduri precum KFC, Pizza Hut și Taco Bell în China, se va lista pe bursa din Hong Kong și ar putea atrage până la $2 miliarde de la investitori. (Bloomberg)

3. Piraeus Bank a angajat băncile JPMorgan și UBS pentru a vinde două portofolii de credite neperformate în valoare totală de circa €7 miliarde. (Reuters)

4. Datoria publică a Marii Britanii în luna mai a depășit pentru prima oară în ultimele aproape șase decenii valoarea PIB-ului, atingând nivelul de £1,95 trilioane. (Financial Times)

5. Palantir Technologies, compania omului de afaceri american Peter Thiel, a atras $500 milioane de la compania niponă Sompo Japan Nipponkoa, această fiind una dintre ultimele investiții în compania de Big Data înainte de listarea sa pe bursă. (Bloomberg)

6. Gigantul social media Facebook a cumpărat un startup suedez de hărți online, la care utilizatorii, inclusiv din România, contribuie cu imagini de la nivelul solului. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Wizz Air a atras €500 milioane printr-o emisiuni de obligațiuni – Cronica de Business
Aproximativ 90 de bănci centrale au majorat ratele dobânzilor în acest an – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău