O cafenea din Iași vinde vouchere pentru după criza Covid-19 – Cronica de Business

1. O cafenea din Iași vinde vouchere de consumație pe care clienții să le poată folosi după ce trece criza epidemiei de coronavirus, la prețuri de 30, 50 sau 100 de lei. (Profit.ro)

2. HSBC și-a numit un nou CEO-Noel Quinn, care a asigurat interimatul în ultimele luni și care și-a petrecut toată cariera la banca respectivă. (Financial Times)

3. Milionarul britanic de origine cipriotă Panico Panayi, proprietarul parcului de retail Colosseum din Chitila, pregătește actele necesare construcției unui cartier rezidențial cu circa 600 de locuințe, o investiție estimată la €40 milioane ce va fi demarată spre finalul anului, după finalizarea extinderii centrului comercial. (Profit.ro)

4. British American Tobacco, al doilea cel mai mare producător de țigarete din lume, spune că încă nu a resimțit niciun efect al pandemiei de coronavirus. (Reuters)

5. Startup-ul TransferWise, folosit de mulți români plecați la lucru în străinătate să transfere bani rudelor rămase acasă, cu costuri mici, colaborează cu platforma de plăți deținută de compania chineză de comerț online Alibaba ― Alipay, pentru transferurile internaționale. (Startup Cafe)

Bonus:

6. Morgan Stanley Capital Partners a ajuns la o înțelegere pentru vânzarea lanțului american de clinici veterinare Pathway Veț Alliance pentru o sumă de „cel puțin” $2 miliarde. (Bloomberg)

7. Circa 90 de hoteluri din totalul de 900 care funcționează permanent în România au fost închise din lipsă de clienți, iar alte 40% urmează să fie închise în curând. (Profit.ro)

8. Pentru a doua oară în acest an, în luna februarie, piaţa auto scade în România, cu un ritm accelerat, de -26,9% comparativ cu luna similară a anului anterior, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), centralizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
World Class, afaceri de €38 milioane anul acesta – Cronica de Business
Garanti discută cu OTP Bank vânzarea băncii din România – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău