Cele doua fete dispărute la Caracal au fost ucise – Cronica dimineții

1. Cele două fete dispărute la Caracal au fost ucise de suspectul reținut sâmbătă. (News.ro)

2. Protestatarii adunați aseară în fața Ministerului de Interne au scris cu vopsea pe clădire „Poliția Ucide” și „Demisia”. Persoanele strânse în faţa Ministerului de Interne au vrut să atragă atenţia asupra faptului că tragedia de la Caracal s-a produs pe fondul unei atitudini sexiste care persistă în societatea românească. (Digi24)

3. Alegătorii români care doresc să voteze la alegerile prezidenţiale din acest an prin corespondenţă sau la o secţie de votare din străinătate se pot înregistra online, pe votstrainatate.ro, începând de ieri. (News.ro)

4. Toți demnitarii, sefi de companii de stat, diplomați, membrii CNA, ai Consiliului Concurenței, Curții de Conturi, șefii de vămi și fisc, de sindicate sau patronate, până la guvernatorul BNR, vor fi obligați să dea declarație că nu au colaborat cu Securitatea. (Profit.ro)

5. Călin Popescu Tăriceanu a declarat că este de acord cu intrarea partidului Pro România, condus de Victor Ponta, la guvernare. (Hotnews)

6. România a fost anul trecut al treilea productor de gaze naturale din UE. (Adevarul)

7. Partidul Laburist, principala grupare de opoziţie din Marea Britanie, va face tot ce poate pentru a preveni un Brexit fără acord, a anunțat liderul Jeremy Corbyn. (News.ro)

8. Cercetătorii cred că țânțarii au contribuit la moartea a aproape jumătate din cei 108 miliarde de oameni care au trăit în ultimii 200.000+ de ani. (NYTimes)

9. Sony încearcă să strângă fonduri, prin crowdfunding, pentru un aparat de aer condiționat portabil. (Engadget)

10. Doi adolescenți, David „Aqua” Wang, 17 ani, din Austria, și Emil „Nyhrox” Bergquist Pedersen, 16 ani, din Norvegia, au câștigat prima ediție a Cupei Mondiale de Fortnite. Cei doi vor împărți premiul de $3 milioane. (CNN)

Fotografia dimineții – O femeie țipă la forțele de ordine în timpul protestelor din Hong Kong. Laurel Chor/Getty Images:

Ți-ar mai putea plăcea
Primele doze de vaccin anti-COVID sunt aşteptate să ajungă în România spre sfârşitul lunii decembrie – Cronica dimineții
Sondaj: 800.000-900.000 de români nu cred că există noul coronavirus – Cronica dimineții
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău