Cinemateca oferă o serie de filme clasice pe platforma online în această perioadă – Cronica de Divertisment

1. Trilogia “The Dark Knight” este disponibilă de astăzi pe HBO Go. Christian Bale interpretează rolul lui Batman în toate cele trei filme, care au avut de asemenea un singur regizor: Christopher Nolan. Numele celor trei filme care fac parte din trilogie sunt: “Batman Begins” (2005), “The Dark Knight” (2008) și “The Dark Knight Rises” (2012). (Trailer 1, trailer 2, trailer 3)

2. Seria de filme de acțiune și comedie “Kingsmen” poate fi urmărită de asemenea pe HBO Go de astăzi. “Kingsman: The Secret Service” a apărut în 2014 și a fost continuat cu „Kingsman: The Golden Circle” în 2017, iar ambele filme s-au bucurat de o distribuție de top cu Colin Firth în rolul principal. În primul film au mai jucat Samuel L. Jackson sau Michael Caine, iar în al doilea îi regăsești pe Julianne Moore, Halle Berry sau Elton John. Un prequel la cele două filme, numit “The King’s Man”, este programat să apară la cinematografele din România în 24 decembrie 2021. (Trailer 1, trailer 2)

3. Tot astăzi debutează pe platforma HBO Go și seria de filme de acțiune și comedie “Jump Street” cu Jonah Hill și Channing Tatum în rolurile principale. În ambele filme, “21 Jump Street” și “22 Jump Street”, polițiștii Schmidt și Jenko merg sub acoperire la un liceu pentru a descoperi furnizorul unui nou drog pe piața locală. În prezent se lucrează și la un spin-off. (Trailer 1, trailer 2)

4. Lanțul de cinematografe HappyCinema a adăugat noi producții pe platforma online. Pe listă figurează documentarul “România neîmblânzită” sau filmul românesc “Jurnalul familiei -escu”. Nu lipsesc însă nici filmele franceze, iar la acest capitol se remarcă drept noutăți “Joeurs” (“Joacă-te cu focul!”) și “Doubles Vies” (“Vieți duble”). (HappyCinema)

5. Cinemateca oferă de asemenea o serie de filme clasice pe platforma online în această perioadă. Printre ele se numără drama psihologică românească “100 de lei” din 1973, dar și drama “Actorul și sălbaticii” din 1975 cu Toma Caragiu, Mircea Albulescu, Ion Besoiu sau Mircea Diaconu printre protagoniști. (Eventbook)

6. Noul serial-documentar “This is a Robery” are premiera pe Netflix miercuri, 7 aprilie. Documentarul explică modul în care doi bărbați îmbrăcați ca polițiști au reușit să fure în 1990 numeroase opere de artă din Muzeul din Boston. (Trailer)

7. Noul documentar “Coded Bias” va fi disponibil pe Netflix de luni, 5 aprilie. Acesta oferă o perspectivă inedită asupra unor aspecte părtinitoare ale algoritmilor după ce cercetătorul Joy Buolamwini de la MIT descoperă o serie de bug-uri în tehnologia dezvoltată pentru recunoașterea facială. (Trailer)

8. Spectacolul muzical “Diana” dedicat prințesei Diana va fi disponibil în avanpremieră pe Netflix începând din 1 octombrie. Spectacolul de teatru a fost înregistrat fără spectatori în 2020 și va putea fi urmărit pe Netflix în întreaga lume cu două luni înainte de premiera cu public programată pentru 1 decembrie. În piesa de teatru, prințesa Diana este interpretată de actriță Jeanna de Waal, în timp ce muzica este compusă de David Bryan, un clăpar al grupului Jon Bovi. (News.ro)

9. Sonata Arctică, una dintre cele mai apreciate trupe nordice, și-a programat două concerte în România în luna noiembrie. Primul concert va avea loc în 22 noiembrie la Quantic Club din București, în timp ce al doilea se va desfășura o zi mai târziu la Cluj-Napoca. Primele 100 de bilete au un preț promoțional de 84 de lei, după care prețul va crește treptat până la 120 lei. La fiecare spectacol vor fi puse la vânzare doar 800 de bilete. (IaBilet)

10. Trupa rock Garbage a lansat videoclipul pentru piesa “The Men Who Rule the World”, primul single extras de pe noul album “No Gods No Masters”, care va fi lansat oficial în 11 iunie. Single-ul urmează tendințele actuale de luptă împotriva misoginismului, sexismului și rasismului, iar videoclipul este realizat sub forma unui colaj care descrie epoci specifice de-a lungul istoriei. (Urban)

Ți-ar mai putea plăcea
Un serial despre Martin Luther King Jr. și Malcolm X are astăzi premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment
Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu va susține duminică un concert la Ateneul Român cu ocazia Zilei Naționale a României – Cronică de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău