Cinematografele, teatrele și sălile de spectacole se vor putea redeschide de la 1 septembrie – Cronica de Divertisment

1. Primele două sezoane ale serialului “Cobra Kai” sunt disponibile de astăzi pe platforma de streaming HBO Go. Acțiunea se petrece la peste 30 de ani de la evenimentele din celebrul film “Karate Kid”, însă rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde. Ambele sezoane au fost lansate inițial pe Youtube Premium înainte ca Netflix să cumpere serialul și să anunțe inclusiv apariția unui al treilea sezon. (Trailer)

2. Filmul de comedie “Road Trip” (2000) poate fi urmărit pe platforma de streaming HBO Go începând de luni, 31 august. Tânărul Josh își înregistrează o noapte de amor cu o blondă, însă câteva zile mai târziu descoperă că unul dintre prietenii săi i-a trimis caseta video cu înregistrarea prietenei sale, Tiffany, aflată într-o vacanță în Texas. Împreună cu prietenii săi, Josh închiriază o mașină și pleacă într-o drumeție pentru a ajunge la Tiffany înaintea casetei video. (Trailer)

3. Celebrul film “Bullitt” din 1968 cu Steve McQueen în rolul principal poate fi urmărit de marți, 1 septembrie, pe Netflix. McQueen interpretează rolul polițistului Frank Bullitt din San Francisco, care trebuie să investigheze o crimă după ce martorul pe care îl proteja în cadrul unui proces este ucis. În film mai joacă Robert Vaughn și Jacqueline Bisset. (Trailer)

4. Comedia neagră “Gringo” (2018) cu Charlize Theron este disponibilă tot din 1 septembrie pe Netflix. Filmul explorează lupta pentru supraviețuire în Mexic a omului de afaceri Harold Soyinka, interpretat de David Oyelowo. Acesta trece rapid de la o persoană care respectă legea la încercarea de a scăpa de justiție după comiterea unei crime. (Trailer)

5. Al doilea sezon al serialului “Manifest” are premiera marți, 1 septembrie, pe HBO Go. În acest serial dramatic și de mister, un avion dispare inexplicabil în timpul unui zbor trans-atlantic și reapare 5 ani mai târziu. Totuși, pentru cei aflați în avion timpul nu s-a scurs deloc. (Trailer)

Bonus: Cinematografele, teatrele și sălile de spectacole se vor putea redeschide, începând de marți, 1 septembrie, în condiții speciale de siguranță, potrivit unui anunț făcut de președintele Klaus Iohannis. Una dintre variantele luate în calcul este ca cinematografele să funcționeze la un grad redus de capacitate în funcție de numărul de cazuri de coronavirus la mia de locuitori înregistrat în fiecare județ în parte. (News)

6. Până în 3 septembrie are loc Bucharest International Film Festival (BIFF), eveniment în cadrul căruia cinci filme îşi vor disputa marele premiu, premiul pentru regie şi premiul pentru scenariu. Animaţia “Călătoria fantastică a Maronei” (Belgia, Franţa, România, 2018), “Beanpole” (Rusia, 2019), “Jazzy MisFits” (Coreea de Sud, 2019), “The Woman Who Ran” (Coreea de Sud, 2019) şi “Corpus Christi” (Polonia, 2019) sunt incluse în competiție. Proiecțiile vor avea loc în aer liber în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, în Grădina cu Filme – Cinema & More a Creart şi în curtea Operei Comice pentru Copii. (Eventbook)

7. Documentarul “Robin’s Wish”, despre boala care l-a determinat pe actorul Robin Williams să se sinucidă, este disponibil online începând din 1 septembrie. Realizat în colaborare cu soția actorului, documentarul explică problemele de sănătate mintală ale actorului, iar printre cei care fac mărturisiri în film se numără regizorul Shawn Levy, producătorul tv John R. Montgomery și producătorul și scenaristul David E. Kelley, care au colaborat de-a lungul carierei cu Williams. (Urban)

8. Irina Rimes va susține astăzi, de la ora 20:00, un concert acustic în Grădina Urbană din București. Persoanele care cumpără mai puțin de 4 bilete vor fi așezate la mese cu alți participanți care au cumpărat bilete. Prețul unui bilet la eveniment este de 75 lei. (IaBilet)

9. Festivalul de muzică Hope Festival va avea loc sâmbătă și duminică la Arenele Romane din București. Ziua de sâmbătă va fi dedicată rock-ului, iar pe scenă vor urca de la ora 20:00 trupe precum VH2, Bosquito sau Spitalul de Urgență. Ziua de duminică va aparține blues-ului, iar printre trupele care vor cânta de la aceeași oră se află Hot Leeks, Ceata Blue sau Stones Free. Prețul unui bilet variază între 100 lei și 200 lei. (IaBilet)

10. Orașul Brezoi din județul Vâlcea va găzdui astăzi și mâine evenimentul Electric Night la Summer Camp Brezoi, o zonă de camping de 6.000 de metri pătrați pentru concerte în aer liber. Astăzi vor susține concerte The Kryptonite Sparks și Vița de Vie, pentru ca mâine să aibă loc reprezentațiile trupelor RoadkillSoda, Toulouse Lautrec, FiRMA. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Astăzi începe la Sibiu festivalul Astra Film – Cronica de Divertisment
Filmul “Capra cu trei iezi” cu Maia Morgenstern are premiera la cinema – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău