Premiera săptămânii la cinema este „Maleficent: Mistress of Evil” – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii la cinema este „Maleficent: Mistress of Evil” („Maleficent: Suverana Răului”), continuarea filmului “Maleficent” din 2014. Filmul va explora şi mai mult relaţia dintre purtătoarea înfricoșătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină, iar o serie de antagoniști noi apar în lupta care se duce pentru protecția regatului Moors și a creaturilor magice. (Trailer)

2. Celebrul Antonio Banderas revine pe marile ecrane în producția spaniolă “Dolor y gloria” (“Durere și glorie”) regizata de Pedro Almodóvar. Filmul îl are în centrul acțiunii pe regizorul Salvador Mallo, care are diverse amintiri pe măsură ce sănătatea sa devine tot mai precară. (Trailer)

3. “Deva” este un film unguresc a cărui acțiune se petrece în localitatea omonimă din România. Mai exact, într-un orfelinat din Deva, acolo unde adolescenta Kato cu o personalitate stridentă bulversează mediul în care trăiește după ce se curentează în baie cu uscătorul de păr. (Cinemagia)

4. Din oferta cinematografelor nu putea lipsi nici producția românească “Valea Orbilor”, o poveste de dragoste ce se petrece în 1940 între românca Rozalia și ungurul Şandor. Lucrurile se complică atunci când Ungaria anexează o parte din Transilvania prin Tratatul de la Viena din vara anului 1940. (Trailer)

5. În perioada 18-27 octombrie va avea loc a 10-a ediție a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest. Numeroase filme prezente la Festivalul de Film de la Cannes vor fi proiectate în București la Cinema Pro, Elvire Popescu, Muzeul Țăranului Roman, Cinemateca Union sau Instituto Cervantes. În acest an vor exista însă ediții locale în  Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Botoșani, Brașov, Arad, Suceava, Brăila și Slobozia. Biletele pentru orice film costă 20 de lei. (Dilema Veche)

6. Sala Polivalenta din Cluj-Napoca găzduiește în intervalul 18-20 octombrie o nouă ediție a evenimentului Transylvania Comic Con dedicat industriei de entertainment. Jocurile sunt în centrul atenției și la ediția din acest an, însă printre invitații de marcă se numără și David Nykl, unul dintre actorii serialului SF “Stargate Atlantis”. Biletele costă între 30 lei și 65 de lei pentru fiecare zi, în timp ce un abonament de 3 zile este disponibil pentru 145 de lei. (Comic-Con)

7. Cântăreață britanică Sarah Brightman va susține luni, 21 octombrie, începând cu ora 20:00, un concert la Sala Palatului din București. Acesta face parte din turneul mondial Hymn și este dedicat celui de-al 12-lea material de studio. Prețurile biletelor variază între 150 lei și 750 lei. (Bilete Sala Palatului)

8. Trupa Direcția 5 va susține luni, 21 octombrie, un concert inedit la Opera Națională București. Numit sugestiv “Concert la Opera”, evenimentul va include cele mai bune hituri ale formației, care se vor auzi în aula Operei Naționale. Concertul va începe la ora 20:00, iar prețurile biletelor variază între 111 lei și 199 lei. (InfoMusic)

9. Marți, 22 octombrie, vor fi puse în vânzare biletele pentru ediția de anul viitor a evenimentului Electric Castle, care va avea loc în perioada 15-19 iulie 2020. Prețurile biletelor nu au fost încă anunțate, însă organizatorii susțin că suprafața pe care va avea loc festivalul va fi cu 30% mai mare. (Electric Castle)

10. În aceeași zi vor fi puse în vânzare și biletele pentru festivalul Neversea, care va avea loc în intervalul 2-5 iulie 2020. Pentru început se vor vinde doar abonamente pentru întreaga perioadă a festivalului, iar cele mai accesibile vor costa 94 de euro, la care se adaugă diverse taxe. (InfoMusic)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul de acțiune The Lost City este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment
Serialul Andor din universul Star Wars are miercuri premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău