Comedia românească Teambuilding are premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Comedia românească “Teambuilding” are astăzi premiera în cinematografe. Angajații unui departament de call-center din București pleacă într-un teambuilding cu scopul de a câștiga o competiție, iar în caz de eșec întregul departament va fi înlocuit cu sisteme de inteligență artificială. Ajunși la munte, angajații se dezlănțuie în moduri în care nu îndrăzneau să se comporte la birou.

2. Pasionații de filme horror au ca alternativa producția “Smile” (“Zâmbește”), în care o doctoriță devine centrul unor evenimente inexplicabile după ce are un accident bizar traumatic. Pentru a supraviețui, ea trebuie să-și înfrunte trecutul.

3. Comedia “Mrs. Harris Goes to Paris” (“Dna. Harris cucerește Parisul”) spune povestea unei menajere văduve din Londra anilor ‘50 care se îndrăgostește de o rochie Dior haute-couture și decide că trebuie să aibă și ea una. Prin urmare, ea pleacă la Paris.

4. Filmul de dramă și război “The Greatest Beer Run Ever” are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Un bărbat părăsește New York-ul anului 1967 pentru a livra personal bere prietenilor săi care s-au înrolat în războiul din Vietnam, iar ceea ce vede pe traseu îi schimba radical perspectivele despre viață.

5. Documentarul “Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake” are premiera pe platforma Netflix joi, 6 octombrie. Producția prezintă imagini reale de la misiunea de salvare care a avut loc după cutremurul din Nepal din 2015, care a generat o avalanșă pe Everest în urma căreia 22 de alpiniști au încetat din viață.

6. Lacul Morii din București găzduiește până în 2 octombrie evenimentul RiseUp – Bucharest, care aduce conceptul de festival cu baloane de aer cald în mediul urban. Baloane prinse în ancoră vor fi ridicate la 20 de metri înălțime, iar pe scenă vor urca artiști precum Delia, Spike, Faydee, Trio Jazz Sorin Zlat & Special Guest. Accesul costă de la 30 lei, iar o ridicare în ancoră costă 400 lei. (IaBilet)

7. Trupa rock Alternosfera lansează o serie de concerte la Opera Națională București. Primul dintre ele va avea loc astăzi de la ora 20:00, iar prețurile biletelor variază de la 80 lei la 280 lei. (IaBilet)

8. Ultimul sezon al popularului serial “The Walking Dead” va avea premiera pe platforma Disney+ luni, 3 octombrie. Sezonul a avut inițial premiera internațională în 15 august, iar până acum au rulat 16 episoade.

9. Documentarul “Botticelli, Florence and the Medici” (“Botticelli, Florența și familia Medici”) din 2021 poate fi urmărit în unele cinematografe din România. Documentarul prezintă unele dintre cele mai cunoscute lucrări ale artistului.

10. Documentarul “Exhibition on Screen: Raphael Revealed” (“Rafael descoperit”) este un documentar din 2020 despre expoziția care a avut loc la Roma cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la moartea lui Raffaello Sanzio da Urbino. Acesta este disponibil în anumite cinematografe din țară.

Ți-ar mai putea plăcea
Mai multe teatre din România transmit în această perioadă spectacole online – Cronica de Divertisment
Al șaselea sezon al serialului “Peaky Blinders” are astăzi premiera pe Netflix – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău