Compania care deține TikTok, evaluată la $180 miliarde – Cronica de Business

1. Profitul grupului bancar italian UniCredit în România a scăzut cu aproape o treime în primele nouă luni raportat la perioada similară din 2019, în contextul creșterii provizioanelor pentru împrumuturile neperformante. Al doilea cel mai mare creditor italian a obținut un profit consolidat de €87 milioane, cu 27,2% mai mic comparativ cu câștigul de €119 milioane în acceași perioadă a anului trecut. (Profit.ro)

2. Compania chineză ByteDance, care deține aplicația TikTok, este în discuții pentru a atrage investiții în valoare de $2 miliarde, de la investitori precum Sequoia Capital și General Atlantic, la o evaluare de $180 miliarde. (Reuters)

3. General Motors are în plan creșterea producției de camionete, astfel că va investi $1 miliard în operațiunile din Canada. (CNBC)

4. Grupul Lenovo anunţă o creştere a veniturilor din al doilea trimestru (iulie-septembrie) al acestui an fiscal, ajungând la suma de $14,5 miliarde, cu 7% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce profitul net a crescut cu 53%, până la $310 milioane. (News.ro)

5. Grupul bancar italian Intesa Sanpaolo a obținut un profit net de €4 milioane în România după primele nouă luni ale anului, rezultatul fiind de peste patru ori mai mic comparativ cu perioada echivalentă din 2019, când s-a situat la €17 milioane. (Profit.ro)

6. Point Pickup Technologies, o platformă digitală americane de curierat B2B, dezvoltată integral de o echipă de programatori din România,  a primit o finanțare de $30 milioane de la Brown Brothers Harriman (BBH), una dintre cele mai vechi și mai mari bănci private din Statele Unite. (Startup Cafe)

Ți-ar mai putea plăcea
Veronica Gușă de Drăgan a vândut un teren lângă Petrom City cu €4 milioane – Cronica de Business
Anul viitor va fi primul din ultimii 20 de ani în care investițiile în infrastructura din SUA vor crește mai rapid decât cele din China – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău