Stripe a devenit cel mai valoros startup privat din Silicon Valley – Cronica de Business

1. OTP Bank acordă o finanțare în valoare de aproximativ €9 milioane dezvoltatorului de proprietăți imobiliare Oasis Retail Development & Consulting, pentru construcția parcului de retail Prima Shops Sibiu. (Profit.ro)

2. Un număr record de magazine au fost închise anul trecut în Marea Britanie – 17.500 sau echivalentul a 48 pe zi – ca urmare a efectului devastator al pandemiei asupra sectorului. (The Times)

3. Procesatorul de plăți Stripe a devenit cel mai valoros startup privat din Silicon Valley, după ce a atras $600 milioane de la investitori, la o evaluare de $95 miliarde. (Financial Times)

4. Medical MedLife a achiziționat 60% din acțiunile companiei Medica Sibiu, unul dintre furnizorii importanți de servicii medicale private din județul Sibiu. (Profit.ro)

5. Gigantul Big Pharma Roche a ajuns la o înțelegere pentru achiziția producătorului de teste GenMark Diagnostics. Tranzacția, cea mai mare a celor de la Roche de după 2019, va avea o valoare de circa $1,8 miliarde. (Bloomberg)

6. Companiile listate din Emiratele Arabe Unite vor fi obligate să aibă cel puțin o femeie în boardul director. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
BestJobs, afaceri de €6,5 milioane în 2019 – Cronica de Business
SoftBank Group își va răscumpăra 7% din acțiuni – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău