Concert Extraordinar de Anul Nou la Opera Națională București – Cronica de Divertisment

1. Filmul de acțiune “The 355” (“355”) este premiera săptămânii în cinematografele din România. Producția este regizată de Simon Kinberg și abordează un subiect extrem de cunoscut: un mercenar pune mâna pe o armă secretă, iar un agent CIA trebuie să colaboreze cu rivalul său german pentru a o recupera. În film joacă și actorul de origine română Sebastian Stan.

2. Cinema Muzeul Țăranului propune în acest weekend filmul italo-francez “Tre piani” (“Trei etaje”), care prezintă poveștile de viață a trei familii care locuiesc într-un complex luxos din Roma. Acțiunea se petrece pe parcursul a 10 ani, timp în care personajele se confruntă cu numeroase conflicte și alegeri care le afectează viața.

3. Drama româno-belgiană “Otto Barbarul”, debutul în lung metraj pentru regizoarea Ruxandra Ghitescu, va putea fi urmărit astăzi de la ora 17:30 la Cinema Elvire Popesco din București. Filmul ne face cunoștință cu un adolescent punk de 17 ani ce se confruntă cu pierderea iubitei sale și devine captiv într-un cerc vicios creat de părinți, bunicul său bătrân, mama iubitei sale și ancheta derulată de serviciile sociale. (Eventbook)

4. Anul 2022 se anunță promițător pentru cinefili, cu peste 20 de producții interesante programate să apară la cinema. Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului este “Avatar 2”, în timp ce Marvel are programate nu mai puțin de 5 filme, iar rivalii de la DC Comics “doar” 4 producții. De asemenea, tot în 2022 apare un nou film din seria “Fantastic Beasts”. (Malaezu)

5. Astăzi, de la ora 18:30, Opera Națională București găzduiește un Concert Extraordinar de Anul Nou cu dirijorul Tiberiu Soare și soliștii Mădălina Barbu (soprană), Renata Vari (soprană) și Alfredo Pascu (tenor). Evenimentul se află la cea de-a opta ediție. (Opera Națională București)

6. Cântăreață româncă Ada Milea va susține sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 17:00, un concert în Cluj-Napoca, în care va combina muzica live cu comedia. Prețul unui bilet de acces este de 50 lei, iar la concert pot participa doar persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani. (IaBilet)

7. Filmul SF cu tentă horror “A Quiet Place Part II” (“Fără zgomot 2”) este disponibil pe platforma de streaming HBO Go. În continuarea producției inițiale, o mamă și cei trei copii ai săi luptă pentru supraviețuire împotriva extratereștrilor care vânează după zgomote. Rolul principal în producție îi revine actriței Emily Blunt.

8. Al patrulea sezon al serialului “Roswell, New Mexico” are premiera pe HBO Go joi, 13 ianuarie. La revenirea în Roswell, Liz descoperă că bărbatul pentru care a avut o pasiune în adolescență și care acum este ofițer de poliție este în realitate un extraterestru care și-a ascuns întreaga viață abilitățile.

9. Filmul “Brazen” cu Alyssa Milano în rolul principal va putea fi urmărit pe Netflix începând de joi, 13 ianuarie. Atunci când sora ei este ucisă, Grace alege să ignore avertismentele unui detectiv și se implică personal în rezolvarea cazului. În film mai joacă Sam Page și Colleen Wheeler, în timp ce regia este semnată de Monika Mitchell.

10. Warner Bros. Pictures a publicat un nou trailer pentru filmul “The Batman”, care oferă noi detalii despre scenariu. Batman (interpretat de Robert Pattinson) și Catwoman (jucată de Zoe Kravitz) se întâlnesc și se aliază pentru a lupta împotriva lui The Riddler (Paul Dano). Producția va avea premiera în cinematografele din România în 4 martie 2022. (The Wrap)

Ți-ar mai putea plăcea
Promenada Operei este evenimentul cultural al săptămânii – Cronica de Divertisment
Concert Jean-Michel Jarre joi, 31 decembrie, la Catedrala Notre-Dame din Paris – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău