Creatorul serialului “Casa de Papel” revine un nou serial: “White Lines” – Cronica de Divertisment

1. Alex Pana, celebrul creator al serialului de succes “Casa de Papel”, revine în centrul atenției cu noul serial “White Lines”, care are astăzi premiera pe platforma de streaming Netflix. Zoe Walker, o femeie din Manchester, își lasă în urma viața liniștită și pleacă la Ibiza pentru a descoperi adevărul despre dispariția fratelui ei. (Trailer)

2. Filmul “Maleficent” din 2014, cu Angelina Jolie în rolul principal, va fi disponibil pe platforma HBO Go începând de sâmbătă, 16 mai. Maleficent o blesteamă pe nou-născuta prințesă Aurora (interpretată de Elle Fanning), însă pe măsură ce aceasta crește realizează că prințesa ar putea fi cheia păcii pe tărâmul lor. (Trailer)

3. “The Big Flower Fight” (“Marea bătălie a florilor”) este un serial de tip reality-show care va avea premiera luni, 18 mai, pe platforma Netflix. Emisiunea-concurs propune o confruntare între diverse echipe de florari și peisagiști pentru a crea aranjamente florare extravagante. (Trailer)

4. Serialul cu supereroi “Stargirl”, care face parte din universul DC Comics, va avea premiera marți, 19 mai, pe platforma de streaming HBO Go. Personajul principal este adolescenta Courtney Whitmore, care se mută în Nebraska și convinge un grup de tineri eroi să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. (Trailer)

5. Spectacolul de stand-up comedy “I love everything” realizat de celebrul comedian Patton Oswalt va avea premiera marți, 19 mai, pe platforma Netflix. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, comedianul prezintă câteva dintre marile sale plăceri. (Trailer)

6. Clubul de comedie The Fool va găzdui vineri, sâmbătă și duminică (15-17 mai), începând cu ora 21:00, spectacole de stand-up comedy transmise în direct pe internet. Chiar dacă spectacolele sunt online, biletele au prețuri cuprinse între 22 lei și 65 lei, în funcție de “generozitatea” spectatorilor. (vStage)

7. Un alt spectacol de stand-up comedy va fi găzduit sâmbătă, 16 mai, de la ora 21:00, de Bobi Dumitraș, Gabriel Gherghe și Petrică Istoc, sub numele “Ca pe vremuri”. Cei trei artiști vor urca pe scena pub-ului BarB2, iar spectacolul va fi transmis în direct pe internet. Biletele costă de la 33 lei la 55 lei, iar 20% dintre încasări vor fi donate asociației Dăruiește Viață. (vStage)

8. Teatrul Național din București continuă să transmită în fiecare weekend pe Youtube în regim “live” câte un spectacol renumit. De data aceasta va fi difuzat spectacolul “Dumnezeu se îmbracă de la second-hand” în zilele de vineri (ora 16:00), sâmbătă și duminică, ultimele două cu începere de la ora 18:00. (Teatrul Național).

9. Lagoo Snagov organizează sâmbătă și duminică (16-17 mai) un eveniment de tip drive-in cinema la Event Park Snagov, pe un teren cu o suprafață de 6 hectare. În fiecare dintre cele două seri vor fi proiectate câte două filme, însă organizatorii nu au anunțat încă ce filme vor rula sau care este prețul biletelor. (Lagoo Snagov)

10. Publicația Urban oferă detalii inedite de la filmările realizate în Sinaia și Bușteni pentru noul serial “Alex Rider”, bazat pe seria de romane cu același nume scrisă de Anthony Horowitz, în care joacă și actriță româncă Ana Ularu. Serialul va avea premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video în 4 iunie. (Urban)

Ți-ar mai putea plăcea
Ray Donovan, sezonul șapte, din 14 ianuarie pe HBO Go – Cronica de Divertisment
Ultimul film a lui Tarantino e în cinematografe – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău