Cromwell Property Group iese din România – Cronica de business

1. Grupul australian Cromwell Property Group, printre ai cărui acționari se numără BlackRock și Vanguard – cei mai puternici manageri de active din lume, se pregătește să iasă de pe piața imobiliară românească. Compania negociază vânzarea halelor din A1 Business Park de lângă București către compania CTP, cel mai mare proprietar de depozite din România. (Profit.ro)

2. Producătorul italian de băuturi Campari a ajuns la o înțelegere pentru achiziția a 49% din comerciantul online de băuturi alcoolice Tannico pentru a-și crește prezența în zona de online. (Reuters)

3. Averile combinate ale miliardarilor americani, între care se află fondatorul Amazon, Jeff Bezos, şi directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, au crescut cu peste 19%, respectiv cu peste $565 de miliarde, de la declanşarea pandemiei de Covid-19 în Statele Unite. (News.ro)

4. Compania de tehnlogie JD.com, unul dintre cei mai mari jucători de profil din China, vizează o listare secundară în Hong Kong, unde ar putea atrage până la $4,3 miliarde prin vânzarea de acțiuni. (Financial Times)

5. Producătorul de mașini de lux Bentley, parte a grupului Volkswagen, este cea mai recentă victimă a crizei și va renunța la 1.000 de angajați, aproape un sfert din efectiv. (Hotnews)

Bonus:

6. WeWork, compania de office sharing carte s-a confruntat cu diverse probleme în ceea ce privește managementul, investitorii și strategia de business încă dinainte de actuala criză, va investi $100 milioane în business-ul din India pentru a-l susține în contextul pandemiei. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
Facebook vrea să-și facă fond de investiții – Cronica de business
Oferta publică iniţială a Ant Group, suspendată – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău