WarnerMedia ar putea fuziona cu Discovery – Cronica de Business

1. Compania din domeniul aviatic Aerostar Bacău și-a redus afacerile trimestriale cu o cincime. Aerostar a realizat în primul trimestru venituri totale operaționale de 91,64 milioane lei, cu 18,59% mai mici decât cele de 112,57 milioane lei din perioada similară a anului trecut. (Profit.ro)

2. Producătorul american de software Axtria a atras $150 milioane de la Bain Capital, într-o rundă de finanțare derulată la o evaluare de $1 miliard. (Bloomberg)

3. Grupul de companii IT Bittnet a înregistrat pierderi de 503.617 lei în primul trimestrul, de trei ori mai mari faţă de acelaşi trimestru din 2020, în timp ce veniturile au scăzut cu aproape 4%, la 20,2 milioane de lei. (News.ro)

4. Gigantul AT&T este aproape de a-și fuziona divizia de content, WarnerMedia, cu Discovery. Rezultatul mișcării ar fi o companie cu o valoare totală de circa $150 miliarde. (Financial Times)

5. Grupul de firme Electrica a realizat în primul trimestru din acest an un profit net consolidat de 58 milioane lei, în scădere cu 27,7%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, în timp ce veniturile totale au crescut cu 2%, la 1,729 miliarde lei. (News.ro)

6. Digi Communications a realizat în primul trimestru venituri de €340,2 milioane, cu 8,62% mai mari decât cele de €313,2 milioane din perioada similară a anului trecut. Nu mai puțin de 61,61% din aceste afaceri, respectiv în echivalentul sumei de 209,6 milioane lei, au fost realizate în România. (Profit.ro)

7. Grupul Romgaz a înregistrat în primul trimestru al anului un profit net de 463,8 milioane lei, în scădere cu 19% faţă de primul trimestru al anului trecut, în timp ce cifra de afaceri a scăzut cu peste 7%, la 1,32 miliarde lei. (News.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
British American Tobacco se extinde pe piața de canabis – Cronca de Business
Un lanț de magazine testează vânzările de produse fără ambalaje, Forever 21 caută fonduri și Cosmopolis se extinde – Cronica de Business

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău