Profitul BVB, scădere de 42% – Cronica de Business

1. Rețeaua medicală italiană Auxologico, fondată în 1958, cu sediul la Milano, a preluat clinica medicală CardioRec din comuna Corbeanca, la nord de București, pe piață din 2012. CardioRec devine prima unitate Auxologico din afara Italiei. (Profit.ro)

2. Compania Hyundai Motor are în plan investiții în valoare de $7,4 miliarde în SUA până în 2025, pentru a produce automobile electrice. (Reuters)

3. Profitul net al Bursei de Valori Bucureşti a scăzut în primul trimestru cu 42%, la 2,16 milioane lei, faţă de primul trimestru din 2020 (3,73 milioane lei), în timp ce veniturile operaţionale au scăzut cu 27%, la 5,79 milioane lei, de la 7,96 milioane lei în primele trei luni ale anului trecut. (News.ro)

4. Vânzările auto pe piața chineză au crescut cu 8,6% în aprilie, a 13-a lună de creștere consecutivă, pe fondul redresării după criza provocată de pandemia de coronavirus. (Profit.ro)

5. Ant Group, compania fondată de miliardarul Jack Ma, a înregistrat un profit de $3,4 miliarde în ultimul trimestru al anului trecut, după ce a fost obligată să își stopeze oferta publică inițială, la presiunea guvernului chinez. (Bloomberg)

6. Rezultatele financiare consolidate și auditate ale TBI Bank pentru toate entitățile din grup indică un profit net de €19,8 milioane în 2020, în scădere cu €3,1 milioane față de 2019. Deși venitul net din dobânzi a crescut cu aproape 6%, până la €91 milioane la sfârșitul anului, profitul net a fost influențat de provizioanele suplimentare pentru creditele noi. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
Vodafone și UPC România vor avea același CEO – Cronica de Business
OMV Petrom a generat în trimestrul doi un profit mai mare decât cel înregistrat pe tot anul 2021 – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău