Cronica de Divertisment – Avengers week-endgame

1. Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, Avengers: Endgame, are premiera astăzi în cinematografele din toată țara. Filmul încheie o serie impresionantă de 22 de producții realizate de Marvel și a primit deja nota 9.2 din partea fanilor pe platforma IMDB. În același timp, filmul se bucură și de simpatia criticilor, cu un calificativ de 78 de puncte pe platforma Metacritic. (IMDB, Metacritic)

2. Avengers: Endgame are parte de cronici pozitive și în presa de specialitate din România. ”Endgame […] oferă câteva despărţiri cu adevărat emoţionante, discutând în acelaşi timp despre puterea legăturilor de familie şi despre valoarea prieteniei, a abnegaţiei şi a sacrificiului pentru binele comun. Până şi cei mai indiferenţi spectatori se vor emoţiona să vadă cine, dar mai ales cum şi în ce scop, moare”. (Cinemagia)

3. Într-un weekend în care toată atenția se va îndrepta spre Avengers: Endgame, nu este de mirare că pe marile ecrane va debuta un singur alt film, și acela fără pretenții majore la box-office. Este vorba despre Under the Silver Lake (Sub lacul de argint), care spune povestea unui bărbat care devine obsedat de cazul straniu al unui miliardar mogul care ar fi răpit și ucis o tânără. (IMDB)

4. Al treilea episod din ultimul sezon Game of Thrones, care va rula pe HBO luni dimineață la ora 04:00, va avea o durată de 80 de minute și va include cea mai lungă bătălie din istoria cinematografiei și televiziunii. Filmările pentru întreaga bătălie au durat 11 săptămâni și au necesitat implicarea a 750 de persoane. (Vox)

5. Netflix a publicat trailerul oficial al sezonului 4 al serialului Lucifer. Noul sezon va avea premiera pe platformă miercuri, 8 mai. (Netflix)

6. Dacă îți place mâncarea asiatică, nu ai voie să ratezi noul documentar Street Food, care are premiera pe Netflix vineri, 26 aprilie. În primul sezon, protagoniștii ne vor arăta specialitățile culinare din 9 orașe de pe continentul asiatic, situate în locuri prietenoase, inclusiv pe trotuar sau la colțuri de stradă. (Netflix)

7. Dacă tot suntem în mini vacanță și ne pregătim de vară, am găsit o listă cu 18 locuri spectaculoase de vizitat în Europa. (Link)

8. Producătorii celui de-al 25-lea film din seria Bond au anunțat că rolul antagonistului va fi interpretat de Rami Malek, care a câștigat recent premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru modul în care a intrat în pielea lui Freddie Mercury în Bohemian Rhapsody. Pentru moment, numele noului film nu a fost anunțat, însă premiera internațională a fost deja stabilită pentru 8 aprilie 2020. (Variety)

9. LP revine în România pe 24 iunie 2019 când va concerta din nou la Arenele Române. Până pe 27 septembrie, artista se afla într-un turneu internațional de promovare al celui mai recent album al său, “Heart To Mouth”. Turneul va include mai multe țări printre care Canada, Franța, Cehia, Marea Britanie, Elveția, Turcia, Estonia sau Statele Unite. Biletele pentru concertul de pe 24 iunie sunt momentan în presale la prețurile de a 117 lei – Acces general, respectiv 171 lei – Golden Ring. (Urban.ro)

10. Florin Piersic Jr., Marius Manole, Alex Bogdan, Alexandru Potocean și Şerban Pavlu se numără printre cei mai buni actori care evoluează în prezent în piesele de teatru de pe scenele din București. (Scena9)

Fotografia ediției: Nicole Kidman pe coperta ultimului număr Vanity Fair:

Ți-ar mai putea plăcea
A început Festivalul George Enescu – Cronica de Divertisment
Cronica de Divertisment – Shazam! a rămas filmul cu cele mai mari încasări la box office în România

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău