Cronica serii – România are 15.980 milionari în dolari americani

1. Marius Copil a pierdut finala de la Basel fiind învins, cu 7-6, 6-4, de elveţianul Roger Federer.

2. Studiu Avangarde: Românii sunt pro-americani, își doresc ca SUA să susțină lupta anticorupție și să rămână principalul partener al țării noastre in timp ce Rusia este considerată cel mai mare dușman al intereselor României. (G4Media)

3. În primele 9 luni ale anului, Guvernul a cheltuit circa 1,2 miliarde lei din Fondul de Rezervă aflat la dispoziția sa. Majoritatea sumei a fost alocată pentru organizarea referendumului nevalidat pentru redefinirea familiei și către finanțarea cheltuielilor autorităților locale. (Profit.ro)

4. Președintele polonez Andrzej Duda a reluat ideea că Germania trebuie să plătească despăgubiri pentru cel de-al Doilea Război Mondial. Declarația să vine după ce a efectuat o vizită oficială în Germania săptămână aceasta, iar oficialii din cele două țări se vor întâlni în perioada următoare pentru discuții bilaterale. (Link)

5. Larry Ellison, fondatorul Oracle, a declarat că a doua cea mai mare investiție a sa, după Oracle, este în Tesla, fiind un susținător al lui Elon Musk. (CNBC)

6. O fetiță născută prin cezariana, în Cardiff, Tara Galilor, la doar 28 de săptămâni, reușește să respire singură, deși medicii îi dădeau foarte puține șanse de supraviețuire. La naștere ea avea 500 grame și era puțin mai mare decât un telefon mobil. (BBC)

7. La șase ani de la închiderea din cauza războiului civil, Muzeul Național din Damasc, Siria, a fost redeschis. (AP)

8. O anchetă AP arătă ca spitalele din cel puțin 30 de țări, printre care Nigeria, China, Lituania, Bulgaria sau Thailanda, țin “ostateci”pacienții care nu-și pot plăti spitalizarea. (Link)

9. Conform unui studiu Credit Suisse, România are 15.980 milionari în dolari americani. (Ziare com)

10. HBO a implementat o regulă care cere prezenta unui “coordonator intim” la toate filmările care implică scene sexuale. Acesta se va asigura că actorii sunt confortabili, iar filmările sunt safe pentru toată lumea. (RollingStone)

Cronica serii este sustinuta de 2Performant.com.

Ți-ar mai putea plăcea
S-a instituit starea de urgență în România pentru 30 de zile – Cronica serii
Cronica serii – Atac dur al lui Liviu Dragnea la adresa presedintelui Iohannis

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău