Cronica serii – Trump la cel mai ridicat nivel al popularității din ultimul an

1. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro că în Coaliția PSD ALDE s-au tranșat subiectele sensibile apărute și s-a discutat despre nemulțumirile legate de legea off shore dar și despre prestația ministrului Justiției. Liviu Dragnea s-ar fi arătat extrem de iritat de prestația ministrul Justiției și, potrivit surselor citate, Călin Popescu Tăriceanu ar fi făcut un pas în spate în ceea ce privește susținerea acestuia. (Link)

2. Comisia Europeană a respins bugetul Italiei pentru 2019 din cauza deficitului prea mare, iar bursele europene au trecut pe minus, ajungând la nivelul din 2016. Este pentru prima oară când Comisia îi cere unui guvern să-și revizuiască bugetul. (CNBC)

3. Piața de e-commerce din România a ajuns la 3,6 miliarde de euro, în creștere cu 30% față de anul trecut, iar numărul cumpărătorilor online a crescut la 8,28 milioane față de anul trecut, când 7,7 milioane au efectuat cumpărături online. (Profit.ro)

4. BMW a anunțat rechemarea în service-uri a 1,6 milioane de mașini diesel, cu motoare în 4 sau 6 cilindri, produse între 2010 și 2017. Vehiculele prezintă risc de incendiu. (Bloomberg)

5. Prețul acțiunilor Tesla a ajuns la același nivel la care era acum 4 ani. Astăzi o acțiune Tesla este evaluată la $260.85, în timp ce pe 14 Noiembrie 2014 prețul era de $258.68.

6. 47% dintre americani aprobă activitatea președintelui Trump în timp ce 49% o dezaprobă. Este cel mai ridicat nivel al popularității pentru președintele american de la prima măsurare oficială făcută, după preluarea funcției, în Februarie anul trecut. (NBC)

7. NASA a descoperit un iceberg rectangular în Antarctica. (Foto)

8. La aproape 20 de ani de la lansare, misterul codurilor de la începutul filmului The Matrix a fost lămurit: sunt rețete de sushi aparținând soției japoneze ale unuia dintre scenografi. (Cnet)

9. Mark Knopfler, fostul lider al formației Dire Straits, va avea concerte în Europa anul viitor, începând cu Aprilie. Knopfler va concerta cel mai aproape de România la Budapesta, Praga și Liubliana. (Link)

10. McDonald’s a lansat în Japonia cartofii prăjiți „Carbonara”. Introducerea acestora în meniuri vine după ce în Februarie lanțul de restaurante a introdus cartofii prăjiți „Cheese Bolognese”. (Link)

Cronica serii este sustinuta de 2Performant.com.

Ți-ar mai putea plăcea
MAE: În Afganistan se mai află 35 de cetăţeni români – Cronica serii
Cronica serii – Franța amendează Google cu 50 milioane euro pentru încălcarea GDPR

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău