Dan Șucu a cumpărat sediul Adevărul – Cronica de Business

1. Omul de afaceri Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, a cumpărat sediul și tipografia grupului de presă Adevărul de la Adval Asset Management, administratorul averii lui Dinu Patriciu, pentru €4,75 milioane. (Profit.ro)

2. Gigantul Alibaba și-a amânat listarea în valoare de până la $15 miliarde pe bursa de la Hong Kong, ca urmare a protestelor din metropola chineză. (Reuters)

3. Grupul german Bayer anunţă o nouă numire la conducerea companiei – Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals, gestionând activitatea din România şi Republica Moldova. (News.ro)

4. Vânzările retailerului de modă Urban Outfitters au scăzut cu 3% în primul semestru al anului față de perioada similară din 2018, până la valoarea de $962 milioane. (CNBC)

5. Fitbit a intrat într-un parteneriat cu guvernul din Singapore pentru livrarea a până la câteva sute de mii de fitness trackers pentru cetățenii orașului-stat, într-un efort al autorităților de a-i ajuta pe aceștia să trăiască mai sănătos. (Engadget)

Bonus:

6. Compana estoniană Bolt, fosta Taxify şi rivala Uber, va livra mâncare în Europa. Seviciul va fi disponibil inițial în capitala Estoniei, Tallinn, unde Bolt unde are sediul central. (Profit.ro)

7.  Walmart a dat în judecată Tesla și cere autorităților să forțeze compania să își ia înapoi panourile solare vândute retailerului, după ce mai multe dintre ele au luat foc în șapte locații și altele au dat semne că au probleme. (Reuters)

8.  Start-upurile britanice din domeniul tehnologiei au primit finanțări în valoare de £5,5 miliarde până acum în 2019, cu peste 50% mai mult decât sumele atrase în perioada similară de anul trecut. (The Times)

Ți-ar mai putea plăcea
Aproximativ 90 de bănci centrale au majorat ratele dobânzilor în acest an – Cronica de Business
Dacia, scădere de 38% pe piața franceză – Cronica de Business
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău