Problemele Deutsche Bank continuă – Cronica de Business

1. Departamentul de Justiție american este pe cale să aprobe fuziunea dintre companiile de telecomunicații T-mobile și Sprint. (Wall Street Journal)

2. Deutsche Bank a înregistrat cel mai prost trimestru din ultimii patru ani. Instituția financiară a avut o pierdere de €3,1 miliarde, generată în special de costurile de restructurare, care s-au ridicat la €3,4 miliarde. (Guardian)

3. Acțiunile Aston Martin au scăzut cu 20% după ce compania a anunțat că așteaptă să vândă mai puține mașini în acest an. Compania estimează că va vinde 6.300-6.500 de unități în 2019, sub cifra inițială de 7.100-7.300. (BBC)

4. Producătorul auto Nissan plănuiește să elimine 10,000 de joburi la nivel global. (Financial Times)

5. Snapchat a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 48% în al doilea trimestru față de perioada similară a anului trecut, până la valoarea de $388 milioane. Numărul utilizatorilor rețelei sociale a crescut cu 8%, până la 203 milioane. (Guardian)

Bonus:

6. Volvo a rechemat 70.000 de automobile în Marea Britanie, acestea prezentând riscul de a lua foc. (BBC)

7. Clădirea Ciclop de pe bulevardul Magheru din București, retrocedată de către fostul primar general Traian Băsescu în 2001 către mai mulți descendenți ai familiei nobiliare Bragadiru, a fost scoasă din nou la vânzare, dar la un preț redus aproape la jumătate față de acum doi ani. (Profit.ro)

8. Compania FrieslandCampina România, producătorul lactatelor Napolact, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 416,8 milioane lei, în creştere cu 8% comparativ cu anul anterior. (News.ro)

9. Fabricile de maşini din România sunt responsabile de 63% din producţia industriei auto în Europa de Sud-Est. (ZF)

Ți-ar mai putea plăcea
Producția de automobile în România a scăzut cu 14% în primele nouă luni – Cronica de Business
Tesco Bank și-a vândut divizia ipotecară – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău