Din 15 iunie s-ar putea deschide cinematografele din România – Cronica de Divertisment

Uniunea Internaţională a Cinematografelor, organul european care reprezintă proprietarii şi directorii de cinematografe, a anunţat redeschiderea cinematografelor din România in 15 iunie. (News.ro)

1. Documentarul “I Am Ali” (2014), care abordează viața și cariera celebrului boxer Muhammad Ali, va avea premiera pe platforma de streaming Netflix luni, 1 iunie. Bazat pe jurnalul său audio, documentarul oferă o perspectivă inedită asupra vieții și influenței pe care a avut-o Ali pe parcursul carierei sale. (Trailer)

2. Filmul “John Wick: Chapter 3: Parabellum” (2019) va putea fi urmărit pe Netflix din 1 iunie. În interpretarea lui Keanu Reeves, ucigașul profesionist John Wick își continuă aventurile după ce pe capul său este anunțată o recompensă de 14 milioane de dolari. Din distribuție mai fac parte Harry Bale și Lawrance Fishbourne, iar primele două filme din serie sunt de asemenea disponibile pe Netflix (Trailer)

3. “Top Chef”, una dintre cele mai cunoscute competiții de gătit de tip reality-show, va fi disponibilă pe Netflix tot din 1 iunie. Competiția în care bucătarii trebuie să impresioneze juriul pentru a evita eliminarea din cursă a fost lansată în 2006 de postul american de televiziune Bravo și a ajuns în prezent la 246 de episoade pe parcursul a 17 sezoane. (Trailer)

4. Celebrul film “Indecent Proposal” (“Propunere indecentă”) va fi disponibil pe platforma de streaming HBO Go din 1 iunie. Realizat în 1993, filmul îi are în rolurile principale pe Demi Moore și Woody Harrelson, care formează cuplul Diana și David Murphy. Aflați în căutarea unor surse de finanțare pentru plata ipotecii, “salvarea” vine de la miliardarul John Gage (Robert Redford), care oferă cuplului un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. (Trailer)

5. Filmul “Maleficent: Mistress of Evil” (“Maleficent: Suverana Răului”) (2019) va avea premiera pe HBO Go în 1 iunie. Continuare a producției “Maleficent” din 2014, disponibilă de asemenenea pe platformă, filmul explorează şi mai mult relaţia dintre purtătoarea înfricoșătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină, iar o serie de antagoniști noi apar în lupta care se duce pentru protecția regatului Moors și a creaturilor magice. (Trailer)

6. HBO Go propune din 1 iunie și 18 scurt-metraje de circa 15 minute, care acoperă o largă varietate de genuri, de la comedii la drame și de la animații la thrillere. Printre titluri se numără “A Target”, “Rain Catcher”, “Music Box” sau “The View from up Here”. (Trailer)

7. Platforma de streaming online a rețelei de cinematografe HappyCinema oferă în această săptămână mai multe piese de teatru pentru copii, printre care se numără “Capra cu trei iezi”, “Ursul păcălit de vulpe”, “Cenușăreasa și pantoful de sticlă” sau “Dumbo cel isteț”. Costul pentru vizionarea unei piese de teatru este de 18 lei. (HappyCinema)

8. Piesa de teatru “Ultima oră” va fi transmisă în regim “live” pe canalul de Youtube al Teatrului Național din București. Cele trei proiecții vor fi disponibile vineri de la ora 16:00 și sâmbătă și duminică de la ora 18:00. (Teatrul Național)

9. Echipa formată din Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea vor susține sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, un spectacol de stand-up comedy virtual. Biletele costă 35 de lei, însă cei care vor plăti 50 de lei vor apărea prin apel video pe un ecran montat în fața scenei. (vStage)

10. Noua platformă de streaming HBO Max s-a lansat în 27 mai în Statele Unite. Portofoliul include filme clasice produse de Warner Bros., filmele DC Universe și Studio Ghibli, dar și show-urile Cartoon Network, pe lângă întreaga colecție de conținut HBO. În total, platforma oferă la lansare 1.300 de filme și peste 10.000 de ore de conținut. Abonamentul lunar costă 15 dolari, similar cu actualul serviciul HBO Now din SUA. Pentru moment nu este clar când va fi lansat serviciul și în Europa. (The Verge)

Ți-ar mai putea plăcea
Happy Cinema este primul cinematograf din București care se redeschide – Cronica de Divertisment
Toate filmele din seria Home Alone – Singur acasă, de astăzi pe Disney+ – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău