Disney a vândut bilete de peste $8,1 miliarde – Cronica de Business

1. Hotelul Sheraton din centrul Capitalei va fi extins cu un nou corp de clădire, cu aproximativ 100 de camere, investiția estimată fiind de €30.000-€50.000 pe cameră. (Profit.ro)

2. Grupul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a înregistrat o rată de creştere în volum de 15% la nivelul întregului portofoliu de beri premium şi superpremium în perioada ianuarie – iunie 2019 comparativ cu aceeaşi perioadă din anul anterior. (News.ro)

3. Filmele Disney au atras vânzări de bilete în valoare de peste $8,1 miliarde la nivel global în primele nouă luni ale anului. (CNBC)

4. Fondul de investiții PPF Group, controlat de cel mai bogat om de afaceri din Cehia, miliardarul Petr Kellner, este aproape de a semna un acord pentru preluarea proprietarului PRO TV, grupul de media Central European Media Enterprises (CME), negocierile fiind acum în stadiul final. (Profit.ro)

5. Firma de private equity BC Partners caută să atragă investiții în valoare de €700 milioane pentru a lansa primul său fond european în domeniul imobiliarelor. (Reuters)

Bonus:

6. Niro Investment, companie controlată de omul de afaceri Nicolae Dumitru, a contractat un împrumut de €15 milioane de la Alpha Bank România, după unul de €2 milioane de la Idea Bank pentru finanțarea activității curente. (Profit.ro)

Ți-ar mai putea plăcea
George Soros se extinde, Huawei caută $1 miliard, iar Boeing 737 Max costă mult la parcare – Cronica de Business
Damen va disponibiliza 870 de angajaţi din România – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău