Documentarul John Lennon: Murder Without a Trial, pe Apple TV+ din 6 decembrie – Cronica de Divertisment

1. Filmul horror “Thanksgiving” (“Vinerea neagră”) are astăzi premiera în cinematografele din România. După ce o revoltă de Black Friday se sfârșește tragic, un misterios criminal inspirat de Ziua Recunoștinței terorizează Plymouth, orașul în care a apărut infama sărbătoare.

2. Comedia franceză “Only 3 Days Left” (“Superpolițiștii. Misiune: Bunica”) este de asemenea la cinema. Un cartel mexican o răpește pe bunica lui Rayane, iar acesta are la dispoziție doar trei zile pentru a o elibera.

3. Drama românească “Omul fără linia vieții” are premiera la cinema și este un film bazat pe fapte reale care spune povestea inginerului român Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă. În loc de faimă și recunoștință, acesta s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie.

4. Antonio Banderas joacă în “Journey to Bethlehem” (“Călătoria către Bethlehem”), o aventură muzicală de Crăciun care reinterpretează povestea Mariei, a lui Iosif și a nașterii lui Iisus.

5. Drama “Fallen Leaves” (“Frunze căzătoare”) este o coproducție Finlanda – Germania în care doi oameni singuratici se întâlnesc din întâmplare într-o noapte pe străzile din Helsinki și încearcă să își găsească prima, singură și ultima dragoste a vieții lor.

6. Documentarul “John Lennon: Murder Without a Trial” va avea premiera pe platforma Apple TV+ miercuri, 6 decembrie. Prieteni, doctori și polițiști vorbesc în acest documentar despre amintirile pe care le au cu celebrul artist și din noaptea în care a fost ucis.

7. Noul serial de comedie “Bookie” (“Agentul de pariuri”) a avut premiera pe platforma HBO Max în această săptămână. Producția spune povestea unui agent de pariuri care încearcă să supraviețuiască în contextul iminentei legalizări a parurilor sportive.

8. Comedia “Candy Cane Lane” cu Eddie Murphy în rolul principal are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. Actorul interpretează rolul lui Chris, care își propune să câștige concursul anual de decorare a casei pentru Crăciun.

9. SkyShowtime a anunțat că serialul limitat “The Tattooist of Auschwitz” bazat pe romanul omonim scris de Heather Morris va fi disponibil pe platformă în cursul anului 2024. Cartea are la bază fapte reale și spune povestea unui evreu slovac deportat în lagărul de la Auschwitz-Birkenau care primește sarcina de a-i tatua pe prizonieri. (SkyShowtime)

10. Netflix a publicat primul trailer pentru noul serial “Griselda”, o dramă inspirată din viața Griseldei Blanco, supranumită “nașa” cartelurilor de droguri și singura persoană de care se temea Pablo Escobar. Noul serial este realizat de producătorii apreciatei serii cu tematică similară “Narcos”.

Ți-ar mai putea plăcea
Al doilea sezon al serialului SF Halo are astăzi premiera pe SkyShowTime – Cronica de Divertisment
Serialul documentar Robbie Williams, pe Netflix din 8 noiembrie – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău