Documentarul Our Universe narat de Morgan Freeman, pe Netflix din 22 noiembrie – Cronica de Divertisment

1. Comedia horror “The Menu” (“Meniul”) are astăzi premiera la cinema. Tyler și Margot călătoresc spre o insulă îndepărtată pentru a lua masa într-un restaurant exclusivist. Bucătarul șef Slowik își așteaptă clienții cu un meniu generos, dar și cu câteva surprize terifiante.

2. La cinema apare astăzi și filmul de familie “Teddy’s Christmas” (“Crăciunul ursulețului Teddy”). La târgul de Crăciun, tânăra Mariann observă un ursuleț de plus viu pe un raft și decide să devină al ei. Problemele apar când ursulețul își dorește să ajungă în mâinile unei familii bogate.

3. Rețeaua de cinematografe Cineplexx propune în acest weekend doua documentare. “Ennio” spune povestea regizorului Giuseppe Tornatore, care a călătorit pentru a discuta cu 70 de regizori, printre care și Quentin Tarantino și Clint Eastwood, despre viața și opera artistului italian Ennio Morricone. Între timp, “Exhibition On Screen: Pissarro: Father of Impressionism” (“Pissarro, Părintele Impresionismului”) abordează viața și opera pictorului italian Camille Pissarro.

Trailer “Ennio”

Trailer Exhibition On Screen: Pissarro: Father of Impressionism

4. Comedia “Spirited” cu Ryan Reynolds, Will Ferrell și Octavia Spencer are astăzi premiera pe platforma Apple TV+. Filmul este interpretare modernă muzicală a celebrei nuvele “A Christmas Carol” scrisă de Charles Dickens.

5. Noul serial documentar “Our Universe” narat de Morgan Freeman va avea premiera pe Netflix marți, 22 noiembrie. Documentarul urmărește diverse aspecte ale lumii naturale, de la originea Universului până la viață pe Pământ și modul în care funcționează oceanele.

6. Noul film “Disencharted” (“În căutarea magiei”) produs de Disney are astăzi premiera pe platforma Disney+. După 15 ani de căsnicie, Giselle se mută împreună cu familia într-o suburbie liniștită, însă regina locală are propriile reguli. În încercarea de a îndrepta lumea după propriile dorințe, Giselle apelează la magie.

7. Spectacolul “Alegerea”, ce are la bază piesa într-un act scrisă în 1960 la Versoix de către Regele Mihai I şi Regina Ana, are astăzi premiera la ora 19.00 la Sala I.D. Sârbu a Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova. Ulterior va mai avea loc o reprezentație marți, 22 noiembrie, de la ora 18:00. (News.ro)

8. Paramount+ a publicat primul trailer pentru noul serial “1923” cu Harrison Ford și Helen Mirren în rolurile principale. Spin-off după “Yellowstone”, noul serial explorează viața de la începutul secolului XX, când pandemiile, secetele istorice, prohibiția și Marea Recesiune au afectat semnificativ viața. Serialul va avea două sezoane de câte opt sezoane, iar premiera este programată în 18 decembrie pe platforma Paramount+. (Variety)

9. A apărut primul trailer pentru filmul “Empire of Light” (“Imperiul luminii”), o dramă despre puterea conexiunilor umane în vremuri turbulente dintr-un oraș britanic de coastă la începutul anilor ‘80. Producția este regizată și scrisă de Sam Mendes, care a mai regizat, printre altele, “American Beauty”, două filme din seria James Bond și “1917”. Criticii consideră că “Empire of Light” are mari șanse să câștige premiul Oscar pentru cel mai bun film al anului.

10. Organizatorii festivalului MASSIF din Poiana Brașov au pus în vânzare primele bilete pentru ediția inaugurală, care va avea loc în perioada 3-5 martie 2023. Festivalul propune 4 scene pentru concerte, zone de petrecere și spații dedicate pentru practicarea sporturilor de iarnă. Prețurile promoționale pentru acces general în toate cele 3 zile ale festivalului încep de la 79 de euro + taxe, în timp ce un bilet VIP costa 250 de euro + taxe. (MASSIF)

Ți-ar mai putea plăcea
Premiera săptămânii în cinematografele din România este animația “Frozen II” – Cronica de Divertisment
Astăzi are loc Noaptea Albă a Galeriilor și premiera filmului “El Camino: A Breaking Bad Movie” pe Netflix – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău