Documentarul Turning Point: The Bomb and the Cold War despre Războiul Rece, pe Netflix din 12 martie – Cronica de Divertisment

1. Filmul romantic „Beautiful Wedding” („Căsătoriți din greșeală”) are astăzi premiera la cinema și este continuarea producției „Fericirea începe azi”. De data aceasta, Abby și Travis se trezesc în Las Vegas căsătoriți accidental și călătoresc în Mexic unde se bucură de o lună de miere sălbatică și luxoasă cu veniturile obținute la jocurile de noroc.

2. Pasionații de filme horror pot urmări pe marile ecrane „Imaginary” („Demonul copilăriei”), în care Jessica se mută înapoi în casa copilăriei, însă cea mai mică fiică vitregă a sa dezvoltă un atașament straniu pentru un ursuleț de pluș găsit la subsol.

3. Drama biografică „The Iron Claw” („Gheara de fier”) este de asemenea la cinema și oferă o perspectivă inedită despre viața fraților Von Erich, care au făcut istorie în lumea competitivă a wrestlingului profesionist la începutul anilor ‘80.

4. Cei mici pot urmări la cinema animația „Katak: The Brave Beluga” („Katak – Beluga curajoasă”), în care Katak este un pui de balenă mic și gri care vrea să le demonstreze că a crescut prietenilor săi care au devenit deja albi, astfel că pornește într-o călătorie periculoasă spre nord.

5. Un alt film la cinema este „Club Zero”, în care domnișoara Novak se alătură personalului unui internat internațional pentru a preda un curs de alimentație conștientă. Ea spune că a mânca mai puțin este sănătos, iar ceilalți profesori observă cu întârziere ce se întâmplă, astfel că ia naștere Club Zero.

6. Documentarul în nouă părți „Turning Point: The Bomb and the Cold War” despre Războiul Rece are premiera pe platforma de streaming Netflix marți, 12 martie, și explorează evenimentele care au marcat a doua jumătate a secolului trecut de la dezvoltarea bombei nucleare până la colapsul Uniunii Sovietice și invazia Ucrainei de către Rusia. Producția include peste 100 de interviuri, iar printre protagoniști se numără Volodîmîr Zelenski (președintele Ucraine), Jens Stoltenberg (secretarul general NATO), Robert Gates (fost director CIA) sau Condoleezza Rice (fost secretar de stat SUA).

7. Seria limitată „Apples Never Fall”, bazată pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, va avea premiera pe platforma de streaming SkyShowTime joi, 14 martie. Producția spune povestea cuplului Stan și Joy Delaney, care la 50 de ani de căsnicie își vinde faimoasa academie de tenis pentru a trăi în liniște alături de cei patru copii. Totul se schimbă în momentul în care o femeie rănită apare la ușă, iar Joy Delaney dispare.

8. Filmul-concert „Taylor Swift | The Eras Tour” al cântăreței americane Taylor Swift va putea fi urmărit pe platforma de streaming Disney+ începând de joi, 14 martie. Producția include 4 cântece suplimentare comparativ cu versiunea filmului care a rulat în cinematografele americane.

9. Platforma de streaming Megogo este acum disponibilă și în România. Abonamentul costă 15 lei pe lună și oferă acces la peste 100 de posturi TV și o selecție de filme. Totuși, cele mai multe filme sunt disponibile doar contra-cost. De exemplu, „Dune: Part I” din 2021 costă 6 lei pentru acces timp de 48 de ore sau 53 lei pentru acces permanent. (Megogo)

10. SkyShowTime a publicat primul trailer pentru al cincilea și ultimul sezon al serialului „Star Trek: Discovery”, care va fi disponibil pe platformă începând din 5 aprilie. Până atunci, pe platformă pot fi urmărite începând de astăzi primele trei sezoane, in timp ce al patrulea sezon va fi disponibil din 22 martie.

Ți-ar mai putea plăcea
Noul serial “WandaVision” din Universul Cinematografic Marvel (MCU) are premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment
Ultimul sezon Star Trek: Discovery, de astăzi pe SkyShowTime – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău