Serialul istoric italian “Romulus” va avea premiera pe HBO Go sâmbătă, 7 noiembrie – Cronica de Divertisment

1. Singura premieră în cinematografele din România în acest weekend este drama românească “Și atunci… ce e libertatea?”, în regia lui Andrei Zinca. Filmul este inspirat din fapte reale, iar acțiunea se petrece în 1951, atunci când 40.000 de oameni au fost deportați de către regimul comunist în Bărăgan, zonă care avea să fie cunoscută drept “Siberia românească”. (Trailer)

2. Serialul istoric italian “Romulus”, produs în acest an, va avea premiera pe HBO Go sâmbătă, 7 noiembrie. Serialul prezintă povestea lui Romulus, fondatorul și primul rege al Romei, și a fratelui său geamăn, Remus, într-o lume primitivă și brutală. Legenda spune că Romulus a fondat Roma în anul 753 înaintea erei noastre. (Trailer)

3. Filmul SF “Alita: Battle Angel” (“Alita: Îngerul războinic”), care a avut premiera în România în primăvara anului 2019, va fi disponibil pe platforma HBO Go de duminică, 8 noiembrie. Alita este un cyborg care se trezește fără memorie într-o lume a viitorului pe care nu o recunoaște. Un doctor o ia în îngrijire și realizează că Alita are încă sufletul unei femei cu un trecut extraordinar. (Trailer)

4. Al doilea sezon al serialului polițist “Undercover” va avea premiera pe Netflix luni, 9 noiembrie. O producție belgiano-olandeză realizată de Netflix în limba olandeză, “Undercover” este povestea a doi agenți care se infiltrează într-un cartel de droguri din Limburg. Provincia de la granița dintre Belgia și Olanda este locul în care șeful cartelului își petrece weekendurile și, prin urmare, locul potrivit pentru a pătrunde în interiorul cartelului. (Trailer)

5. Filmul horror “Slender Man” (“Legenda lui Slender Man”) (2020) va putea fi urmărit pe platforma Netflix de marți, 10 noiembrie. Acțiunea se petrece într-un orășel american în care un grup de prietene parcurg un întreg ritual pentru a încerca să invoce legenda lui Slender Man. Când una dintre fete dispare în mod misterios, prietenele ei încep să creadă că ea a devenit cea mai recentă victimă a lui. (Trailer)

6. Filmul horror “The Meg” (Meg: Teroare în adâncuri”) (2018), cu Jason Statham în rolul principal, poate fi urmărit astăzi de la ora 19:00 la Lagoo Snagov, în regim Drive-in. Statham interpretează rolul unui scafandru profesionist care trebuie să salveze echipajul unei submarin atacat de o creatură marină uriașă. Prețul unui bilet este de 19 lei. (IaBilet)

7. A 15-a ediție a Festivalului internaţional de film de animaţie Animest începe luni, 9 noiembrie, și va avea loc exclusiv online, pe platforma de streaming a evenimentului. Pentru a păstra atmosfera tipică a unui festival, spectatorii vor putea începe vizionarea unui film în cel mult 4 ore de la ora anunțată în cadrul programului oficial. Un abonament cu acces până în 15 noiembrie la toate filmele disponibile pe platformă costă 100 de lei. (Animfest)

8. Netflix a publicat trailerul oficial pentru filmul SF “Midnight Sky”, care va fi disponibil pe Netflix din 23 decembrie. Filmul este regizat de George Clooney, care în același timp interpretează și rolul lui Augustine, un om de știință. Acesta încearcă să ia legătura cu nava spațială Aether pentru a anunța echipajul că Terra s-a transformat între timp într-un deșert post-apocaliptic. (Trailer)

9. Filmul “Guardians of the Galaxy Vol. 2” (“Gardienii Galaxiei Vol. 2”), care face parte din seria Marvel Cinematic Universe (MCU), va putea fi urmărit pe postul de televiziune Film+ sâmbătă de la ora 21:15 și duminică de la ora 16:10. Personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale universului și luptă pentru a-și putea întreține familia nou formată. Printre actori se numără Chris Pratt, Kurt Russell sau Bradley Cooper. (Trailer)

10. Editura Rao a publicat varianta în limba romană a autobiografiei actriței americane Demi Moore. În cartea numită „Din suflet”, actrița povestește detalii intime și emoționante din lumea cinematografiei, dar vorbește și despre problemele pe care le-a avut cu drogurile și alcoolul la jumătatea anilor ’80. (News.ro)

 

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Death on the Nile, inspirat din opera Agathei Christie, în weekend la cinema – Cronica de Divertisment
Toate filmele din seria Home Alone – Singur acasă, de astăzi pe Disney+ – Cronica de Divertisment

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău