Drama „Air” cu Ben Affleck și Matt Damon, în premieră la cinema – Cronica de Divertisment

1. Drama “Air”, cu Ben Affleck și Matt Damon în rolurile principale, are astăzi premiera la cinema. Producția prezintă modul în care a luat naștere celebrul parteneriat dintre jucătorul de baschet Michael Jordan și producătorul de echipament sportiv Nike sub îndrumarea directorului executiv de marketing sportiv Sonny Vaccaro (Matt Damon). Affleck este regizor și interpretează rolul lui Phil Knight, cofondatorul Nike.

2. Cei mici pot vedea la cinema animația “The Super Mario Bros. Movie” (“Super Mario Bros: Filmul”), care prezintă povestea fraților Super Mario în călătoria lor prin Regatul Ciupercilor. Vocea lui Mario este interpretată de actorul Chris Pratt.

3. Fanii filmelor horror pot vedea la cinema producția “The Pope’s Exorcist” (“Exorcistul papei”), care spune povestea lui Gabriele Amorth (interpretat de Russell Crowe), un preot care a activat ca exorcist al Vaticanului și care a realizat peste 100.000 de astfel de ritualuri de-a lungul vieții.

4. Documentarul în trei părți “American Manhunt: The Boston Marathon Bombing” are premiera pe platforma de streaming Netflix miercuri, 12 aprilie, și prezintă modul în care poliția a reușit să afle cine sunt cei doi teroriști care au detonat două bombe pe linia de sosire a Maratonului de la Boston în 2013. Documentarul se concentrează pe înregistrările camerelor video, conversațiile radio dintre polițiști și mărturiile oferitelor de poliție.

5. Noul serial “Grease: Rise of the Pink Ladies” are astăzi premiera pe platforma SkyShowtime. Acțiunea se petrece cu 4 ani înainte de evenimentele din filmul original “Grease”, când patru rebele decid să se distreze după propriile reguli și stârnesc o panică morală care va schimba liceul Rydell.

6. Documentarul în patru părți “Running for my Truth: Alex Schwazer” poate fi urmărit pe Netflix începând de joi, 13 aprilie. Producția prezintă scandalul de dopaj în care a fost implicat atletul italian Alex Schwazer în timpul Jocurilor Olimpice din 2012.

7. Filmul “On a Wing and a Prayer” cu Dennis Quaid în rolul principal are astăzi premiera pe platforma Amazon Prime Video. Quaid interpretează rolul unui pasager care trebuie să aterizeze avionul în siguranță după ce pilotul moarte în mod inexplicabil în timpul zborului.

8. Disney+ a publicat primul trailer pentru mini-seria “Secret Invasion” (“Invazia secretă”) din Universul Cinematic Marvel, care va avea premiera pe platformă în 21 iunie. Serialul îi are în rolurile principale pe Samuel L. Jackson și Emilia Clarke. Nick Fury luptă împreună cu aliații săi împotriva unei invazii iminente a Pământului de către o facțiune Skrull.

9. Warner Bros. este în discuții pentru producția a două noi seriale care vor apărea pe platforma de streaming HBO Max. Unul dintre ele este un prequel pentru celebra serie “Game of Thrones”, în care Aegon I își folosește armata și cei trei dragoni pentru a cuceri 6 dintre cele 7 regate din Westeros. Pe listă se află și un serial din universul “Harry Potter”, iar compania de entertainment este în negocieri cu scriitoarea J.K. Rowling pentru aprobarea unei astfel de producții. (Variety, Techcrunch)

10. Trupa rock Zdob și Zdub își lansează un nou single în cadrul unui concert care are loc astăzi în Brașov la Kruhnen Musik Halle. Noul single se numește “Floarea Soarelui”, iar prețul unui bilet de acces este de 120 lei. (IaBilet)

Ți-ar mai putea plăcea
Filmul Avatar: The Way of Water are astăzi premiera în cinematografe – Cronica de Divertisment
8 filme au premiera la cinema în acest weekend, inclusiv 3 de Oscar – Cronica de Divertisment
Un comentariu

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău